Dedicaţie pentru patron! Hizo: "Victoria cu Zurich va fi cadoul nostru pentru ziua lui Porumboiu"

28 sep 2011 611 afişări Europa League
Dedicaţie pentru patron! Hizo: "Victoria cu Zurich va fi cadoul nostru pentru ziua lui Porumboiu" Dedicaţie pentru patron! Hizo: "Victoria cu Zurich va fi cadoul nostru pentru ziua lui Porumboiu"

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Hizo, consideră că o victorie, joi, împotriva formaţiei FC Zurich, în grupele Ligii Europa, ar fi cel mai nimerit cadou pe care el şi jucătorii l-ar putea face finanţatorului Adrian Porumboiu, care în această săptămână a împlinit 61de ani.

"O victorie cu FC Zurich ar fi cel mai nimerit cadou pentru Porumboiu. Şi asta pentru că se dăruieşte şi pune suflet mai mult decât orice pentru această echipă. Nu va fi uşor pentru noi, având în vedere că traversăm o perioadă în care, în 20 de zile, disputăm nu mai puţin de şapte meciuri, iar mulţi dintre jucători sunt accidentaţi. Nici Wesley nu este apt 100 la sută şi îl folosim aşa în continuare. Asta în condiţiile în care FC Zurich este o echipă omogenă, cu jucători tineri şi rapizi. Însă, dacă vom câştiga, luăm o opţiune importantă în ceea ce priveşte accederea în primăvara europeană", a declarat Viorel Hizo.

FC Vaslui va întâlni, joi, de la ora 22.05, la Piatra Neamţ, formaţia FC Zurich, în cadrul celei de-a doua etape a grupelor Ligii Europa. În prima etapă, formaţia moldavă a obţinut un rezultat de egalitate în deplasare, la scor 2-2, împotriva echipei Lazio Roma.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.