Cum e să-l ai antrenor pe Boloni! Au povestit jucătorii: "De fapt, suntem băieţi răi, nu-i aşa?"

20 sep 2018 7195 afişări Fotbal Extern
Cum e să-l ai antrenor pe Boloni! Au povestit jucătorii: "De fapt, suntem băieţi răi, nu-i aşa?"

Jucătorii lui Antwerp Geoffry Hairemans şi Jelle Van Damme au explicat cum e să lucrezi cu Ladislau Boloni, antrenorul ce e pe banca echipei belgiene din 2017.

"Nu este mereu în contact cu jucătorii, dar trece din când în când printre noi şi face câte o glumă! Uneori, ne face să credem că noi suntem cei care hotărâm, fiindcă discută cu noi, dar el ştie unde vrea să ajungă. Asta nu înseamnă că îi spunem cum trebuie să jucăm", a spus Hairemans, conform celor de la Sport/Foot Magazine.

"Vine totuşi de multe ori să spună ce gândeşte. Dacă e nevoie de asta? Nu ştiu. Toţi antrenorii sunt diferiţi. Unii sunt mai sociabili, alţii mai reci. Noi facem ce are el în minte, e un lucru pe care trebuie să-l acceptăm şi să-l respectăm. Uneori e simplu, alteori nu", a declarat şi Van Damme.

Apoi, a continuat: "În sezonul trecut, când lucrurile mergeau prost, ne cerea totuşi ceva mai mult părerea...Am cunoscut antrenori care se sfătuiau cu grupul şi asta îmi plăcea. Trăgeam toţi în aceeaşi direcţie. Degeaba un tehnician are în minte un sistem, dacă grupul e de părere că lucrurile nu merg, el trebuie să-i poată asculta pe jucători".

Antwerp e neînvinsă în campionat, fiind pe locul trei în clasament, după şapte etape, cu un bilanţ de trei victorii şi trei remize. "Avem o bancă de rezerve ce poate face diferenţa, iar pentru mine asta e un lucru esenţial fiindcă nimeni nu e sigur de locul de titular. Luptăm până la capăt. Şi-n meciul cu Anderlecht (n.red. 1-1) am alergat, am presat, nu am renunţat niciodată şi am luat un punct. De fapt, suntem băieţi răi, nu-i aşa?", a mai spus Van Damme.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.