Cristiano Ronaldo, în formă maximă! Colegii portughezului sunt impresionați: „E fantastic, un campion! Mi-a spus ce a făcut în carantină”

Autor: Andrei Preotu Publicat: 07 Jun. 2020, 13:03 Actualizat: 07 Jun. 2020, 13:06 Fotbal Extern
Cristiano Ronaldo, în formă maximă! Colegii portughezului sunt impresionați: „E fantastic, un campion! Mi-a spus ce a făcut în carantină”

La 35 de ani, Cristiano Ronaldo este în continuare într-o formă formidabilă, iar colegii lui de la Juventus sunt impresionați de felul în care se pregătește fosta mare vedetă de pe Bernabeu înainte de reluarea campionatului Italiei.

Ajuns și el la 33 de ani, Leonardo Bonucci a dezvăluit cum s-a menținut Ronaldo la un nivel formidabil chiar și în timpul pandemiei de coronavirus. Cristiano este al doilea marcator din Serie A: cu 21 de goluri înscrise, acesta este depășit doar de Ciro Immobile, vârful lui Lazio.

Bonucci: „Ronaldo este fantastic, un mare profesionist!”

„Ronaldo este un sportiv fantastic, un mare profesionist. Cristiano mi-a spus ce a făcut pentru a rămâne în formă în timpul carantinei. El este acum în stare perfectă! Vorbim de un campion, din toate punctele de vedere”, a spus Leonardo Bonucci, pentru cei de la Gazzetta dello Sport. Fundașul a revenit la Juventus în 2018, după o scurtă perioadă petrecută la rivala AC Milan.

Impresarul lui Cristiano Ronaldo a mers recent chiar mai departe, considerând că portughezul scrie cu adevărat istorie în lumea fotbalului.

„Cristiano este cel mai bun fotbalist din istorie! Înaintea lui Ronaldo, Portugalia n-a câștigat nimic, iar cu Ronaldo a luat Campionatul European și Liga Națiunilor. Cristiano a făcut-o dintr-o țară mică una mare. Când a ajuns la Real Madrid, dominația Barcelonei s-a încheiat. Nu există comparație”, a spus Jorge Mendes.

Cristiano Ronaldo a devenit primul miliardar din lumea fotbalului, conform unei analize făcute de cei de la Forbes. Dintre vedetele aflate în sport în acest moment, doar alte două nume mari se pot compara cu jucătorul din Serie A: Floyd Mayweather și Tiger Woods.

Fotbalistul lui Juventus este cea mai urmărită personalitate de pe reţeaua de socializare Instagram, acolo unde Cristiano are 222 milioane de urmăritori. În total, pe Facebook, Instagram şi Twitter are 427 de milioane de followeri.

Autor: Andrei Preotu Publicat: 07 Jun. 2020, 13:03 Actualizat: 07 Jun. 2020, 13:06 Fotbal Extern
Pe aceeași temă