LIVE BLOG CM 2018, ziua 18 | Belgia – Japonia 3-2. Chadli a dat lovitura de grație în ultimele secunde! „Dracii roșii” au trăit periculos, dar sunt în sferturi și vor juca împotriva Braziliei

Redactor:
Andrei Pal
Redactor:
Daniel Anghel
LIVE BLOG CM 2018, ziua 18 | Belgia - Japonia 3-2. Chadli a dat lovitura de grație în ultimele secunde!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Belgia – Japonia 3-2 (Vertonghen 68, Fellaini 74, Chadli 90+4 / Haraguchi 48, T. Inui 52)

  • Belgia: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco (Chadli 65) – Mertens (Fellaini 65), Lukaku, Hazard
  • Rezerve: Mignolet, Casteels – Vermaelen, Boyata, Dembele, Dendoncker, T. Hazard, Janujaz, Tielemans
  • Japonia: Kawashima – Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo – Hasebe, Shibasaki    (Yamaguchi 81) – Haraguchi (Honda 81), Kagawa, Inui – Osako
  • Rezerve: Nakamura, Hgashiguchi – Endo, Muto, Okazaki, Oshima, G. Sakai, Ueda, Usami

Minutul 90+4: GOOOOOOOOOOOL BELGIA! LOVITURĂ‚ DE GRAȚIE! Contraatac tăios al „Dracilor roșii” în ultimele 30 de secunde, lansat de Courtois, purtat de De Bruyne, care pasează în dreapta la Meunier, fundașul centrează din dreapta tare în careu, spre Lukaku, care lasă mingea pentru Chadli. Ultimul finalizează simplu, cu latul, și spulberă emoțiile și visul nipon. Belgia e în sferturile de finală după un meci de infarct și va întâlni Brazilia.


Minutul 85: Ce ratări, ce ocazii! Meunier a centrat perfect pentru Chaldi, care a reluat din cădere și a trimis pe poarta lui Kawashima. Mingea nu a ieșit, același Chadli a revenit și a centrat pe Lukaku, dar execuția sa cu capul a fost chiar pe goalkeeperul nipon, care a reușit să respingă peste poartă.


Minutul 74: GOOOOOOOL BELGIA! FELLAINI! Mijlocașul introdus în teren în minutul 65 pune capul excelent la o centrare a lui Hazard, după un corner. Tot Hazard a executat, mingea a fost respinsă, a ajuns din nou la starul belgian în bandă, după ce a trecut pe De Bruyne, a urmat o nouă centrare, la care a răspuns prezent Fellaini și Kawashima scoate mingea din plasă.


Minutul 69: GOOOOOOOOOOL BELGIA! Vertonghen marchează spectaculos! Corner Belgia, bate Hazard și trimite la bătaie în 14 metri, Chadli a reluat, Kawashima a ieșit și a respins, apoi mingea a ajuns la Vertonghen, după o degajare greșită a fundalilor, care îl lobează spectaculos pe portarul nipon. Un gol extrem de ușor. Execuția fundașului lui Tottenham a părut parabilă.


Minutul 65: Shoji pătrunde excelent pe centru, îl deschide pe Sakai în dreapta, care centrează, dar Courtois intervine spectaculos și respinge în fața. Mingea a ajuns la Osako, care a reluat din prima, pe lângă poarta „Dracilor roșii”.


Minutul 63: Prima mare ocazie a Belgiei de a reintra în meci! Meunier centrează excelent din dreapta, Lukaku se înalță peste apărarea niponă și reia cu capul, dar mingea trece puțin pe lângă bara din stânga porții lui Kawashima.


Minutul 52: GOOOOOOL JAPONIA! Stupoare la Rostov! Kompany respinge greșit o centrare din lateral, Kagawa pasează scurt pentru Inui, iar mijlocașul central prinde șutul carierei, la colțul lung, și îi face pe belgieni să caute deja bilete de avion spre casă! Mingea nu se învârte, devine prietenă cu plasa laterală, iar plonjonul lui Courtois e inutil.


Minutul 50: BARĂ‚ BELGIA! „Dracii roșii” nu au timp de pierdut, se năpustesc în atac, Mertens îl servește perfect pe Hazard, starul lui Chelsea trage din prima, dar execuția sa lovește bara din dreapta a porții lui Kawashima. S-a aprins meciul, vom avea spectacol!


Minutul 48: GOOOOOL JAPONIA! Carrasco greșește o pasă la mijlocul terenului, Inui recuperează și-l lansează pe Haraguchi, Vertonghen ratează o intervenție simplă, iar meciul Belgiei se poate transforma într-un coșmar! Haraguchi nu stă pe gânduri, trage bine la colțul lung, pe lângă Courtois, și deschide scorul!


Minutul 46: Restart la Rostov, după 45 de minute în care Belgia a avut zece ocazii și o posesie de 55%.


Minutul 45+2: Final de primă repriză la Rostov. Spectacolul întârzie să apară și ultimele 45 de minute vor fi decisive pentru stabilirea câștigătoarei. Dacă scorul rămâne 0-0, meciul va intra în prelungiri și, dacă nici după 120 de minute nu vom avea o câștigătoare, se va ajunge la loviturile de departajare.


Minutul 44: Ocazie mare Japonia. Nagatomo trage din unghi, mingea e deviată de Osako, iar Courtois e aproape de o gafă, după ce scapă balonul printre degete. Portarul lui Chelsea revine și prinde mingea din fașa lu Osako, luat și el prin surprindere.


Minutul 31: Contraatac al niponilor, Kagawa intră în careu, după ce recuperează o minge în urma unui duel cu Meunier, scoate în lateral pentru Nagatomo, fundașul stânga centrează și Osako reia cu capul de lânga Vertonghen, dar Courtois nu are emoții și reține.


Minutul 27: Hazard îl încearcă pe Kawashima cu un șut de la 20 de metri, dar goalkeeperul nipon boxează în față.


Minutul 25: Ce ratare! Romelu Lukaku are cea mai mare șansă de a marca de până acum. Mertens a centrat excelent în careul lui Kawashima, însă atacantul lui Manchester United se încurcă în preluare și Yoshida respinge deși era căzut.


Minutul 21: Romelu Lukaku trage puternic spre poarta lui Kawashima, dar Nagatomo se opune în ultimul moment.


Minutul 16: Witsel încearcă un șut de la dinstață, deviat de un adversar, care se duce în corner. Niciun pericol pentru poarta lui Kawashima.


Minutul 8: Prima șansă pentru belgieni. De Bruyne l-a găsit excelent pe Lukaku în careu, cu spatele la poartă, cu o pasă verticală de la mijloc, atacantul scoate pentru Carrasco, care driblează un adversar și dă senzația că va șuta, dar nu o face, chiar dacă avea o poziție excelentă. Preferă o pasă la Mertens, care îl caută din nou pe Carrasco, intră în careu, dar Yoshida respinge.


Minutul 1: A început meciul de la Rostov. Aflăm împreună echipa care va înfrunta Brazilia în sferturile de finală ale Mondialului.


20:35 „Bine ați venit la Rostov!”. Cele două echipe au ajuns la stadionul unde își vor disputa locul din sferturile de finală ale Mondialului. Concrentrați și cu căștile în urechi au pășit în zona mixtă, spre vestiare, delegațiile celor două echipe naționale.


20:24 Roberto Martinez a avut grijă să nu-și subestimeze adversarul din optimi. Meciul cu Japonia pare unul facil pentru valorile din echipa „Dracilor Roșii”, însă antrenorul spaniol și-a ținut jucătorii în priză prin declarațiile făcute la conferința de presă.

„Japonezii sunt jucători cu un nivel incredibil de energie și o capacitate deosebită de a ajunge repede peste adversar. Această echipă a Japoniei are experiență, are jucători care au jucat în campionatele europene importante. Ei știu ce presupune să câștigi meciuri de calibrul ăsta. Grupul lor de jucători știe ce face. Mă aștept la un meci foarte dificil. Vom lua această partidă foarte în serios”, a spus Roberto Martinez la conferința de presă.


20:00 Avem echipele de start. Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, trimite în teren cel mai bun 11 pe care îl are la dispoziție, la fel cum face și Nishino. Locul în sferturi și confruntarea cu Brazilia e obiectivul celor două echipe în acest meci.


La fel ca Uruguay și Croația, Belgia a terminat pe primul loc în grupa sa, cu nouă puncte din tot atâtea posibile, după ce le-a răpus pe rând pe Panama, Tunisia și Anglia. Vârful lui Manchester United, Romelu Lukaku, este printre golgheterii competiției, având patru reușite în trei meciuri, la egalitate cu portughezul Cristiano Ronaldo. Japonia a terminat pe locul doi în grupa H, fiind ajutată de victoria Columbiei în ultimul meci, împotriva senegalezilor, scor 1-0, cu golul marcat de Yerri Mina.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen