LIVE BLOG CM 2014, ziua 22 | Urmează al doilea „sfert”, Brazilia – Columbia, ora 23:00. Maicon, în locul lui Dani Alves. Columbia n-a mai câștigat în fața Braziliei din 1991. Germania e prima calificată în semifinale

LIVE BLOG CM 2014, ziua 22 | Urmează al doilea
  • Publicat:
  • Actualizat:

  • SFERTURI DE FINALĂ‚ (AZI)
     
  • FranțaGermania 0-1 (Hummels 13)
    Franța: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho (Koscielny 72), Evra – Matuidi, Cabaye (Remy 73), Pogba – Valbuena (Valbuena 85), Benzema, Griezmann
    Germania:  Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Müller, Kroos (Kramer 90+2), Özil (Gotze 83) – Klose (Schurrle 69)
     
  • BraziliaColumbia (23:00, Fortaleza)
    Brazilia:
    C̩sar РMaicon, Silva, Luiz, Marcelo РPaulinho, Fernandinho РHulk, Oscar, Neymar РFred
    Columbia: Ospina – Zúñiga, Zapata, Yepes, Armero – Guarín, Sánchez – Cuadrado, Ibarbo, Rodriguez – Teófilo Gutiérrez

22:50 Dacă Bastian Schweinsteiger joacă cu apărători de lemn, James Rodriguez evoluează cu niște apărători moderne, pe care este imprimat chipul său. Dacă vrea să meargă în semifinale pentru prima dată în istorie, Columbia trebuie să aibă un meci senzațional de la starul său.


22:45 Ultimele patru meciuri dintre Brazilia și Columbia s-au încheiat la egalitate. Dar columbienii nu au mai câștigat în fața „Selecao” de 12 meciuri, adică din 1991! Să reușească diseară echipa lui James Rodriguez, Cuadrado și Ospina surpriza?


22:40 Fiind echipa oaspete, Columbia va juca diseară în tricouri roșii, pentru prima dată la acest turneu final. Și Radamel Falcao, absent de la acest turneu final, și-a făcut un selfie cu acest tricou, încurajându-și coechipierii.


22:35 James Rodriguez e cel mai bun jucător de la acest turneu final, fiind implicat în 7 dintre golurile Columbiei de la CM 2014, cu 5 goluri și 2 pase decisive. Practic, Rodriguez a contribuit la 63,6% dintre golurile sud-americanilor, fiind implicat într-un gol la fiecare 44 de minute jucate la CM 2014.


22:30 În așteptarea meciului, suporterii brazilieni de pe Copacabana se bucură de imagini din meciurile precedente ale echipei favorite. Parcă testul contra Columbiei este, însă, cel mai dificil de la acest turneu final.


22:25 Este interesant că ambele echipe au făcut modificări tactice pentru acest meci. Brazilia a rămas într-un modul 4-2-3-1, însă ofensivul Dani Alves a fost schimbat din banda dreaptă cu Maicon, un jucător mai experimentat, dar care, teoretic, ar trebui să fie un adversar mai dificil pentru James Rodriguez. De cealaltă parte, Pekerman pare a adopta pentru prima dată un modul 4-2-3-1, cu Teofilo Gutierrez unic vârf de atac.


22:18 Pare că Neymar vine, mai degrabă, la școală decât la un sfert de finală al Cupei Mondiale. Însă pentru superstarul brazilian nu contează imaginea de hipster, una asumată, care i-a adus o superpopularitate în țara sa. 


22:13. Ultimele patru meciuri dintre Brazilia și Columbia s-au terminat la egalitate. În trei dintre acestea nu s-a marcat


22:08 O „ciudățenie”. Meciurile din sferturi se joacă după „criterii” alfabetice


21:32 Poate că Philipp Lahm nu a jucat decât fundaș dreapta astăzi, dar a fost un om extrem de important în angrenajul echipei germane în meciul cu Franța. Și nu numai! Lahm are deja 1664 de atingeri de balon la această Cupă Mondială, înainte de ultimele două jocuri, putând doborî recordul lui Dunga (1933) din 1994. Lothar Matthaus, în 1990, a atins și el mingea de 1709 ori în meciurile Germaniei, care a devenit atunci campioană mondială.

 


21:26 Dacă victoria Germaniei e meritată, e și pentru că Manuel Neuer, goalkeeperul lui Bayern Munchen, a avut o evoluție excepțională, parând trei mingi cu o ușurință dezarmantă. A fost al șaselea meci pentru Neuer fără gol primit la Cupa Mondială, apropiindu-se la trei jocuri de recordul lui Iker Casillas, de nouă partide.


21:21 Franța nu a mai pierdut un meci de pe 15 noiembrie 2013, la prima manșă a barajului pentru Cupa Mondială cu Ucraina, scor 0-2. De atunci, francezii au evoluat excelent, însă s-au lovit vineri seară de o defensivă germană excelentă.


21:13 Ce procentaj de victorii are Joachim Low la Cupa Mondială! Selecționerul de 54 de ani a câștigat 75% din meciurile disputate de nemți la un turneu final, devenind cel mai bun antrenor german.


21:00 „HALBFINALE!” spun nemții în comentarii, după ce Germania a învins Franța cu 1-0. O victorie care a venit după un gol marcat de Hummels în minutul 13. Raphael Honigstein, corespondentThe Guardian”, scrie pe Twitter că golul lui Hummels a fost exact de ce au avut nevoie nemții, „otravă pentru o echipă de contraatac”, așa cum a fost Franța. E posibil și ca Deschamps să nu se fi așteptat la inovațiile lui Low: trimiterea în atac a lui Miroslav Klose și retragerea lui Lahm în banda dreaptă a defensivei germane.


20:56 Coreea de Sud și Japonia 2002. Germania 2006. Africa de Sud 2010 și, acum, Brazilia 2014. Sunt ultimele patru turnee de Cupă Mondială, turnee în care Germania s-a calificat de fiecare dată în semifinale. Nemții au devenit prima națiune din istorie care reușesc această performanță.


20:54 E FINAL DE MECI! Benzema are o șansă bună în minutul 94, dar Neuer reușește să scoată excelent. Benzema e în lacrimi, Giroud pare să nu poată să proceseze finalul partidei, dar arbitrul fluieră pentru ultima oară, iar Germania e prima semifinalistă de la acest Mondial, urmând să întâlnească învingătoarea mecului Brazilia – Columbia.


20:51 Prietenele lui Mats Hummels și Mario Gotze par foarte interesate de evoluția meciului. E minutul 93, mai sunt mai puțin de 90 de secunde din meci, iar nemții controlează partida fără probleme. Franța n-a arătat că poate egala și împinge meciul în prelungiri.


20:49 Gluma de mai jos se referă la statura lui Mathieu Valbuena. De fapt, însă, întreaga echipă a Franței a arătat în acest fel în meciul de pe „Maracana”.


20:45 Ce șansă uriașă ratează Schurrle! O pasă excelentă a lui Ozil, după un contraatac purtat de mijlocașul de origine turcă, îl găsește pe Schurrle în careul advers, dar Lloris scoate excelent, cu piciorul! Mai sunt șase minute din timpul regulamentar.


20:40 Pentru a evidenția schimbarea situației jocului din repriza secundă, compania de statistică Squawka a calculat posesia celor două echipe pe reprize. Numerele sunt egale, 55%-45%, iar nemții au avut posesia în prima parte, francezii în partea secundă!


20:37 Fanii germani au luat cu asalt terasele din Mallorca, acolo unde se află în concediu. Însă, cu siguranță, nemții au mari emoții. Francezii se apropie periculos la poartă, după intrarea lui Remy, iar Neuer reușește două parade excelente.


20:31 Probleme pentru Franța! Deși echipa lui Deschamps e condusă, prima modificare a antrenorului francez e una ciudată: Koscielny intră în locul lui Sakho. Sigur e vorba despre o recidivă a accidentării jucătorului lui Liverpool, care a suferit de probleme la inghinali.


20:22 Ultima dată când Germania a pierdut un meci de Cupă Mondială după ce a marcat în minutul 12 a fost în 1966, împotriva Franței, scor 2-4. Coincidență sau nu? 🙂


20:20 74.240 de spectatori sunt prezenți pe Maracana în această seară, deși pe imaginile TV pare destul de multe locuri goale. Franța începe să atace din ce în ce mai puternic, iar Neuer reține excelent un cap bine plasat al lui Varane.


20:14 Poate că mulți spuneau că Bundesliga este un campionat slab. Ei bine, după golul lui Hummels, jucătorii din prima ligă germană au înscris 31 de goluri, primul loc într-un top al campionatelor din lume, cu un gol peste Premier League.


20:05 A început repriza secundă! Deschamps e neînvins la Cupa Mondială, având 8 victorii și 2 egaluri ca jucător și ca antrenor la turneele finale. Să fie azi primul eșec?


20:04 Mats Hummels a fost omul primei reprize: a marcat golul Germaniei și a fost imbatabil în aer, câștigând 96,55% din duelurile cu adversarii francezi. Are și 13 puncte la Fantasy-ul FIFA, cel mai bun jucător din acest meci.


19:59 Febra Mondialului a cuprins-o și pe Heidi Klum, celebrul topmodel german, care s-a îmbrăcat cu un tricou al echipei naționalei și susține echipa din fața televizorului.


19:55 Când deschid scorul, nemții sunt aproape imbatabili. Când a marcat prima la o Cupă Mondială, Germania nu a mai pierdut din 10 iulie 1994, din sfertul cu Bulgaria, pierdut cu 2-1.


19:52 Raphael Honigstein, corespondent „The Guardian” în Germania notează pe Twitter că ritmul partidei a scăzut în ultimele minute ale primei părți. Astfel că pauza vine, probabil, normal pentru nemți, care par în control. Nu trebuie însă să cedeze mijlocul terenului pentru că Franța, cu Valbuena, Griezmann și Benzema poate pune probleme oricând.


19:48 Probabil că în Paris e deja liniște mormântală. Însă în capitala Germaniei, Berlin, fanii sunt în extaz, deși în ultimele 10 minute francezii au echilibrat partida și au reușit să domine teritorial, fără să aibă însă ocazii foarte mari!


19:42 Eficiență germană. În primele 40 de minute, nemții nu au tras decât o singură dată pe poartă: la golul lui Hummels. Însă jucătorii lui Low au controlat excelent partida și merită să conducă cu 1-0.


19:40 Momente de presiune din partea Franței, după ce defensiva germană e surprinsă de o minge în spatele fundașilor care îl găsește bine pe Valbuena. Neuer scoate excelent la șutul mijlocașului lui Marseille, în timp ce Hummels blochează un șut al lui Benzema. Cele două cornere care urmează nu pun în pericol poarta lui Neuer.


19:37 Dovada că Franța nu reușește să își impună stilul de joc în fața Germaniei e numărul de mingi atinse de Karim Benzema până în minutul 30: doar 4! Mijlocul francez nu găsește soluțiile pentru a livra baloane în ofensivă, iar nemții stau, momentan, excelent în teren.


19:35 După golul marcat cu Portugalia în grupe, în victoria cu 4-0, Hummels a recidivat și împotriva Franței. Este pentru prima dată în istoria Cupei Mondiale când un fundaș german marchează de două ori în aceeași ediție cu o lovitură de cap.


19:30 Romain Grosjean și Nico Rosberg urmăresc în paddock-ul de la Silverstone echipa. E lesne de înțeles de ce pilotul de la Mercedes, lider în clasamentul general din Formula 1 în acest sezon, e fericit, iar pilotul de la Renault nu are motive să zâmbească.


19:26 Duncan Castles, fost jurnalist la „The Times”, remarcă lipsa de viteză în jocul Franței, dar și faptul că echipa lui Deschamps i-a invitat, practic, pe nemți să atace, germanii având o posesie de 58,3% în primele 20 de minute. Surprinzător, Valbuena sau Griezmann nu au intrat la fel de bine în joc ca în partidele trecute. Iar acest lucru se vede și pe tabelă.


19:20 Se pare că Joachim Low a exploatat una dintre slăbiciunile acestei echipe a Franței: fazele fixe. Patru din ultimele cinci goluri au venit ca urmare a unor faze fixe, ultima chiar lovitura liberă executată de Kroos și reluată excelent de Hummels.


19:15 GOOOOOOOOOOOOOL GERMANIA!!!! (HUMMELS 13). O fază fixă executată excelent de Kroos ajunge în careu la Hummels, care reia superb cu capul, peste Lloris, în plasa franceză. E un început neașteptat de slab pentru francezi, care se văd acum în postura de a recupera acest deficit. Iar Franța e pentru prima oară în postura de a fi condusă la CM 2014!


19:12 Un șut puternic al lui Benzema trece puțin pe lângă buturile lui Neuer. Cine se va bucura diseară? Președintele Franței, Francois Hollande, sau cancelarul german Angela Merkel?


19:04 Este al 22-lea meci din carieră la o Cupă Mondială al lui Miroslav Klose, locul 3 într-un top all-time, după Lotthar Matthaus (25) și Paolo Maldini (23). Dacă înscrie, Klose va fi cel mai bun marcator din istoria Mondialului.


19:00 Fanii celor două echipe sunt gata de meci! Atât francezii, cât și germanii au mari emoții, iar meciul a început! Franța joacă în albastru, în timp ce Germania are echipamentele tradițional albe.


18:55 Zeci de mii de francezi au ieșit pe străzi pentru a-și încuraja echipa națională în acest meci. Poza de mai jos e surprinsă în Paris. Cu siguranță, și în celelalte mari orașe ale Franței au ieșit suporteri pentru a vedea meciul.


18:52 Poza zilei până în acest moment vine din partea unor fani englezi aflați pe „Maracana”, care au mers la sfertul dintre Germania și Franța cu un banner pe care era scris „Uită-te ce ne-ai făcut Roy (n.r. – Hodgson, selecționerul Angliei)”, fiind pictați pe obraji în culorile Germaniei.


18:45 Salut, prieteni! Sunt Adrian Costeiu și am preluat LIVE BLOG-ul de la Sebastian, care a fost un adevărat erou în această dimineață. Avem două sferturi de finală excelente în această seară în care favorita e greu de prezis. Voi ce credeți? Care sunt echipele care se califică?


18:35 Jucătorii celor două echipe au ieșit la sesiunea de încălzire dinaintea meciului Franța – Germania, ce va începe la ora 19:00 (ora României) pe Maracana, în Rio de Janeiro.


18:31 Chiar dacă nu va fi vârf împins al Germaniei, acest post fiind ocupat în această seară de Miroslav Klose, Thomas Müller are cifre excelente la Cupa Mondială. Atacantul a marcat de 9 ori și a dat 5 pase de gol în cele 10 meciuri în care a jucat la turneele finale.


18:27 Fostul internațional italian, Alessandro del Piero, este comentator pentru Sky Italia la meciul Franța – Germania.


18:25 Karim Benzema este jucătorul care a tras cel mai mult pe poartă la acest Mondial. Atacantul francez a nimerit spațiul porții adverse de 13 ori până acum, din 24 de încercări.


17:54 Mamadou Sakho și Raphael Varane, axul central al defensivei Franței, nu a comis niciun fault până acum la Mondiale.


17:41 Echipa de start a Germaniei:  Neuer – Lahm (C), Boateng, Hummels, Höwedes – Schweinsteiger, Khedira – Müller, Kroos, Özil – Klose

Echipa de start a Franței: Lloris (C) – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Matuidi, Cabaye, Pogba – Valbuena, Benzema, Griezmann


17:40 Didier Deschamps, selecționerul Franței, este neînvins în meciirule la care a luat parte la Cupa Mondială, fie în calitate de jucător, fie ca antrenor. Palamerul său: 8 victorii și 2 egaluri.


16:47 Mesut Ozil și Karim Benzema, foști colegi la Real Madrid, s-au întrecut în politețuri înainte de Germania – Franța. Francezul a început discuția pe Twitter: „Ne vedem sâmbătă, frate!!!”. Ozil i-a răspuns prompt: „Îmi doresc un meci plăcut și de înaltă clasă”.



16:30 Jurnalistul Marcus Christensen a obținut o imagine din vestiarul Germaniei, cu doar trei ore înainte de startul meciului de la Rio de Janeiro. Aici fie se va plânge, fie se vor face multe sefie-uri în curând.


16:05 Probabil că ne veți acuza de reclamă mascată. Nu este cazul. Am aflat însă că acest tip de ghete de fotbal au cele mai bune cifre la Mondial.


15:33 FIFA a revizuit cazul în care este implicat Luis Suarez și a decis ca uruguayanului să îi fie menținută pedeapsa de a nu se antrena pe perioana de 4 luni, pe care a fost suspendat după ce l-a mușcat pe Giorgio Chiellini. Totuși, jucătorul lui Liverpool va putea efectua vizita medicală în cazul unui transfer.


15:15 Cei de la Opta ne mai oferă niște cifre interesante înainte de Franța – Germania. Prin amabilitatea lor, le împărtășim cu voi.
– Germania a ajuns în semifinale la ultimele trei Cupe Mondiale
– Franța a ajuns în semifinale în ultimele cinci ediții în care au trecut de prima rundă
– Toate cele 10 goluri marcate de Franța au venit din interiorul careului de 16 metri


14:36 Conform jurnaliștilor brazilieni de la Fohla de Sao Paulo, Diego Maradona a fost interzis pe stadioane de către FIFA. Decizia forului internațional a venit după ce fostul fotbalist i-a sărit în apărare lui Luis Suarez și a acuzat FIFA că este coruptă. „Conducătorii FIFA au hotărât că Diego Maradona nu va mai avea acces în tribunele pe care se dispută meciuri de la Mondiale”, scriu brazilienii.


14:29 InfostradaLive ne prezintă cifrele din spatele celor patru golgheteri ai Mondialului. Pe trei dintre aceștia îi vom vedea la lucru chiar astăzi.


13:59 În ultimele trei meciuri dintre Franța și Germania s-au înscris nu mai puțin de 17 goluri, adică o medie de 5,7 goluri pe meci. Să sperăm că se va respecta tradiția și în seara asta.



13:43 Germania este echipa care a pasat cel mai mult la această ediție a Cupei Mondiale. Să fie oare datorită strategiei implementate de Pep Guardiola la Bayern Munchen?


13:19 Spaniolii de la Marca au realizat o infografie interactivă care analizează prestația celor opt sfert-finaliste de la Mondial.


12:36 Între timp, Bayern Leverkusen l-a achiziționat pe Hakan Calhanoglu (20 de ani) de la Hamburg. Pentru serviciile internaționalului turc, „aspirinele” au plătit 13,75 de milioane de euro. 


12:27 Iată niște informații interesante oferite de FourFourTwo despre Brazilia – Columbia, meciul de la 23:00
– Ultimele patru meciuri dintre cele două selecționate s-au terminat la egalitate. Mai mult, în trei dintre ele nu s-a marcat
– Columbia nu a marcat în 9 din ultimele dintre cele 12 meciuri împortiva Braziliei
– Dacă înscrie în această seară, James Rodriguez poate deveni primul fotbalist de la Rivaldo (2002) încoace care marchează în primele cinci meciuri jucate la Mondial


12:21 Cei de la Sky Sports ne oferă o comparație a golgheterilor sud-americani Neymar și James Rodriguez. Cifrele celor doi sunt extrem de asemănătoare, cu un plus pentru brazilian atunci când vine  vorba despre suprafața de teren acoperită, semn că Neymar se retrage mai mult pentru a-și lua baloane.


Astăzi se vor disputa primele două sferturi de finală de la Cupa Mondială, iar sâmbătă se vor afla și ultimele semifinaliste ale turneului final din Brazilia.

Duelul european al sferturillor aduce față în față câștigătoarele grupelor E și G. Tototdată, pe Maracana se vor ciocni orgolii istorice, se vor da lupte de sute de milioane de euro, cu actori de primă scenă a fotbalului mondial. Același lucru se poate spune și despre cealaltă partidă a serii, Brazilia – Columbia, sfertul sud-american al Mondialului. 
 
În această seară îi vom vedea la lucru și pe patru dintre golgheterii Cupei Mondiale: Thomas Mueller (Germania, 4 goluri), Karim Benzema (Franța, 3 goluri), Neymar (Brazilia, 4 goluri) și James Rodriguez (Columbia, 5 goluri). 
 
ECHIPELE PROBABILE

Franța – Germania 
Franța: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Pogba, Cabaye, Matuidi – Valbuena, Benzema, Griezmann
Germania: Neuer –  Greusskreutz, Mertesacker, Hummels, Lahm – Kroos, Khedira, Schweinsteiger – Goetze, Muller, Ozil
 
Brazilia – Columbia
Brazilia: Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Paulinho, Fernandinho – Hulk, Oscar, Neymar – Fred
Columbia: Ospina – Zuniga, Zapata, Yepes, Armero – Cuadrado, Sanchez, Aguilar, J. Rodriguez – J. Martinez, Gutierrez
 
Învingătoarele din cele două sferturi de finală vor lua parte în ultima bătălie pentru un loc în ultimul act al Mondialului marți, 8 iulie, de la ora 23:00.
 
 
Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a dat buzna și.....
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Gică Hagi a auzit declarațiile lui Florinel Coman și a reacționat: „Să fie clar!”
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce…
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen