LIVE BLOG CM 2014, ziua 15 | SUA – Germania 0-0, Ghana – Portugalia 0-0, luptă pentru calificare în optimi. Suarez, suspendat nouă meciuri internaționale și patru luni din fotbal

LIVE BLOG CM 2014, ziua 15 | SUA - Germania 0-0, Ghana - Portugalia 0-0, luptă pentru calificare în optimi. Suarez, suspendat nouă meciuri internaționale și patru luni din fotbal
  • Publicat:
  • Actualizat:

 


PROGRAMUL DE AZI

  • GRUPA G
  • PORTUGALIAGHANA 0-0
    Ghana:
    Dauda – Afful, Mensah, Boye, Asamoah – Atsu, Badu, Rabiu, Dede, A. Ayew – A. Gyan, Maris
    Portugalia: Beto – Joao Pereira, Bruno Alves, Pepe, Andre Amorim – William Carvalho, Joao Moutinho, Miguel Veloso – Nani, Eder, Cr. Ronaldo
     
  • SUAGERMANIA 0-0
    SUA:
    Howard – Johnson, Gonzalez, Besler, Beasley – Beckerman, Jones – Zusi, Bradley, Davis – Dempsey.
    Germania: Neuer – Boateng, Mertesacker, Hummels, Howedes –  Lahm, Schweinsteiger, Kroos – Özil, Podolski, Muller.
     
  • GRUPA H
  • ALGERIARUSIA (ORA 23:00, TVR 1)
  • ​COREEA DE SUDBELGIA (ORA 23:00, TVR 2)

19:12 Luăm o pauză de la cele două meciuri pentru a vă împărtăși o fotografie surprinsă în cantonamentul Uruguayului, în momentul în care Luis Suarez își lua rămas bun de la coechipierii săi, în urma suspendării de nouă meciuri internaționale primite de la FIFA.


19:11 Primele impresii ale meciului Germania – SUA sunt clare: nemții joacă, deocamdată, la victorie, încercând să marcheze încă din primele minute. Germania are o rată de reușită a paselor de 97%, în timp ce americanii au completat doar șapte pase. Graficul de mai jos e edificator.


19:07 Portugalia începe mai bine și are deja prima ocazie. E o bară a lui Ronaldo, care încearcă un șut-centrare, care îl depășește pe Dauda, însă lovește transversala porții ghaneze!


19:05 Startul e destul de liniștit. Poate prea liniștit pentru zecile de mii de fani americani care au ieșit pe străzile din Chicago și alte orașe mari pentru a urmări împreună partida cu Germania.


19:01 Ronaldo s-a afișat deja cu noua sa tunsoare. Este a treia tunsoare în cel de-al treilea meci de la acest Mondial pentru superstarul lui Real Madrid, care nu are decât două goluri la Cupa Mondială în carieră.


19:00 Start în cele două meciuri! Vom afla în mai puțin de două ore care sunt echipele calificate din Grupa G în optimile de finală ale Mondialului. Ploaia cade puternic la Recife, vom vedea cum va afecta vremea jocul celor două echipe.


18:51 În timp ce colegii lor se pregătesc pentru meciul contra Portugaliei, Kevin Prince Boateng și Sulley Muntari, excluși din lotul Ghanei, și-au postat o poză pe Instagram cu descrierea „Prieteni pe viață, nu credeți toate zvonurile”.


18:44 Echipa Statelor Unite nu s-a impus niciodată în fața Germaniei, având un bilanț de 3 egaluri și 6 eșecuri în fața nemților. Cele două echipe s-au mai întâlnit în istoria Cupei Mondiale de doar două ori, ambele meciuri încheindu-se cu victorii ale Germaniei.


18:36 „Biscotto” este termenul italian care descrie un „blat” – un meci aranjat. Presa internațională se așteaptă ca în această seară, în meciul dintre Germania și SUA să existe un aranjament, un egal care să ducă ambele echipe în optimile de finală. Pentru că ambele echipe au patru puncte, iar un egal le-ar califica pe amandouă, indiferent de rezultatul din meciul Ghana – Portugalia.


18:30 Producătorul italian de paste Barilla a dat lovitura cu o imagine senzațională postată pe contul de Twitter. „Bentornati a casa” (n.r. – Bine ați revenit), e mesajul care însoțește o imagine cu 11 paste, simbolizând cei 11 jucători italieni. Una dintre penne este, însă, Chiellini, care apare cu o mușcătură în colț, aluzie clară la duelul dintre fundașul lui Juventus și Luis Suarez.


18:22 Paul Kelso, corespondent Sky News în Brazilia, anunță pe Twitter că președintele Federației uruguayene, Wilmar Valdez, va face apel la decizia privind suspendarea lui Luis Suarez. „Este o decizie mult prea dură, iar dovezile nu au fost suficient de bune”, a spus Valdez.


18:18 Îngrijorat de calitatea terenului de la Recife, Joachim Low a inspectat arena, protejându-se de ploaie cu o umbrelă. Selecționerul Germaniei a părut mulțumit, deși gazonul e îmbibat cu apă.


18:04 După scandalul în care au fost implicați Kevin Prince Boateng și Sulley Muntari, cei doi fiind excluși din lotul Ghanei, africanii trimit în teren o echipă cu destule modificări. Rabiu și Badu sunt în centrul liniei de mijloc, în timp ce benzile sunt „ocupate” de Atsu și Ayew. În schimb, Portugalia trimite în teren modulul deja obișnuit 4-3-3, cu Nani, Eder și Ronaldo în față.


18:00 În ciuda ploii care a căzut la Recife și continuă să cadă, meciul SUA – Germania se joacă! Din prima echipă a germanilor dispar Khedira și Gotze, înlocuiți de Schweinsteiger și Podolski. Modulul nemților rămâne 4-3-3, în timp ce americanii vor juca în 4-2-3-1, cu Dempsey vârf împins.


17:47 Vicky Davila, jurnalistă din Uruguay prezentă în Brazilia, spune că delegația uruguayană a fost atât de surprinsă de decizia FIFA, încât amenință să nu se prezinte la optimea de finală contra Columbiei, care va avea loc sâmbătă, de la ora 23:00, pe stadionul „Maracana”.


17:42 Tabloidul „The Sun” nu se dezminte, iar după decizia pe care FIFA a luat-o în cazul Suarez a postat pe Twitter unul dintre cele mai amuzante mesaje de la acest Mondial! „Câte luni, Luis?”, este întrebarea însoțită de o poză cu Suarez arătând patru degete.


17:38 Liverpool a anunțat că își va înștiința avocații privind speța lui Suarez și că va analiza decizia FIFA pentru a face apel. Va fi interesant de văzut ce va decide clubul englez, mai ales că Suarez va lipsi patru luni, timp în care ar trebui să primească un salariu de circa 3 milioane de lire.


17:26 Întrebările privind posibilitatea unui transfer al lui Suarez la o altă echipă au fost lămurite de FIFA. Forul internațional susține că jucătorul poate semna cu orice altă echipă, iar Tenfield, o televiziune uruguayană, susține că Suarez a spus deja „da” ofertei Barcelonei.


17:18 Anunțul oficial al FIFA privind suspendarea lui Suarez poate fi citit mai jos, tradus integral din limba engleză:

Comisia de Disciplină a FIFA a ajuns la o decizie în ceea ce îl privește pe Luis Suarez, cel care a fost implicat într-un incident la meciul Italia – Uruguay, de la Campionatul Mondial, jucat pe 24 iunie 2014:

Comisia de Disciplină decide că:

– Jucătorul Luis Suarez a încălcat art. 48 par. 1, lit. d din Codul Disciplinar FIFA (asalt) și art. 57 din același cod (comportament nesportiv vizavi de alt jucător)

– Jucătorul Luis Suarez va fi suspendat în următoarele nouă meciuri oficiale. Primul meci al suspendării sale va fi chiar următorul meci de la Campionatul Mondial al echipei sale, Columbia – Uruguay, de pe 28 iunie. Suspendarea pentru celelalte meciuri va fi orice eventual meci al Uruguayului la Campionatul Mondial și/sau orice meci oficial al echipei reprezentative, în concordanță cu art 38 par 2a) din Codul Disciplinar al FIFA

– Jucătorului Luis Suarez i se interzice să ia parte la orice acțiune privind fotbalul (adminstrativ, sport sau altceva) pentru o perioadă de patru luni în concordanță cu art 22 al Codului Disciplinar FIFA.

– Lui Luis Suarez nu i se va permite accesul pe orice stadion pe perioada suspendării, în concordanță cu art 21, și nici pe stadioanele unde va juca reprezentativa Uruguayului în cele nouă meciuri în care este suspendat

– Jucătorul Luis Suarez trebuie să plătească o amendă de 100.000 CHF (n.r – franci elvețieni)

Decizia a fost înmânată jucătorului și Federației Uruguayene de Fotbal

„Asemenea comportament nu poate fi tolerat pe niciun teren de fotbal, cu atât mai puțin la Campionatul Mondial, unde milioane de ochi privesc starurile de pe teren. Comisia de Disciplină a luat în considerare toți factorii din acest caz și gradul de vinovăție al domnului Suarez. Decizia intră în vigoare imediat ce este comunicată oficial”, a spus Claudio Sulser, președintele Comisiei de Disciplină de la FIFA.


17:15 Suspendarea lui Suarez presupune și faptul că atacantul uruguayan va rata Copa America din 2015, un turneu în care Uruguay intră drept campioană en-titre.


17:08 Cele nouă etape de suspendare în meciurile internaționale vin doar în partidele oficiale, Suarez putând juca în „amicalele” Uruguayului, după ce cele patru luni de suspendare din orice activitate fotbalistică expiră. Interesant e că Suarez a primit 34 de etape de suspendare în ultimii patru ani, deși nu a primit niciun cartonaș roșu!


17:05 În urma acestei decizii, Suarez va lipsi în primele nouă meciuri din Premier League și în primele trei meciuri din Liga Campionilor. Cel mai probabil, primul meci al uruguayanului în următorul sezon va fi cel cu Newcastle, din prima ligă engleză, programat pe1 noiembrie.


17:00 Merită menționat însă și faptul că decizia nu e definitivă! FIFA a permis apelul în această speță, însă acesta nu va fi judecat până la finalul Cupei Mondiale. În traducere, Cupa Mondială s-a încheiat pentru atacantul uruguayan!


16:54 Mai mult, decizia FIFA precizează că Suarez are interzis de a intra pe orice stadion în această perioadă! Atacantul lui Liverpool a primit și o amendă de 100.000 de franci elvețieni.


16:51 E OFICIAL! Luis Suarez a primit o suspendare de nouă meciuri internaționale din partea FIFA pentru mușcătura aplicată lui Giorgio Chiellini. Potrivit Eurosport, Suarez a primit și o suspendare de patru luni din orice activitate fotbalistică, ceea ce înseamnă ca va reveni pe teren doar la începutul lunii noiembrie!


16:45 Surse ale Federației uruguayene susțin că au aflat pedeapsa pe care Luis Suarez o va primi în urma mușcăturii aplicate lui Chiellini. E vorba despre o suspendare de nouă meciuri internaționale și o suspendare de patru luni din întreaga activitate fotbalistică.


16:37 Cotidianul argentinian „Clarin” confirmă temerile suporterilor argentinieni: Sergio Aguero nu va mai juca la Cupa Mondială din cauza unei probleme musculare, pe care a suferit-o în meciul cu Nigeria, de ieri.


16:30 Ravșan Irmatov, arbitrul uzbec care va oficia partida dintre SUA și Germania, va inspecta terenul de pe „Arena Pernambuco”  în momentul în care ajunge la stadion. Grant Wahl, jurnalist la Sports Illustrated, susține că a ajuns deja pe stadion și că nu există probleme, drenajul funcționând excelent.


15:57 Tot mai mulți jurnaliști prezenți la Recife postează imagini pe Twitter cu străzile inundate ale orașului brazilian. Se pare, însă, că nu vor exista probleme cu ocazia partidei din această seară.


15:36 Orașul Recife e cunoscut drept „Veneția Braziliei”. Și dovada cea mai bună este ceea ce se întâmplă acum, când ploaia a inundat străzile și principalele căi de acces către arena din Recife.


15:29 Terenul din Recife este inundat în aceste momente, după ploaia care a căzut peste orașul brazilian. Se fac însă eforturi ca la ora partidei SUA – Germania totul să fie în regulă, iar mingea să nu se oprească în eventualele bălți care ar putea apărea pe teren.


14:45 „După un duel la antrenament, am început să glumesc cu Sulley Muntari și am râs. Selecționerul ne-a întrebat de ce râdem și i-am răspuns că totul e bine și că ne vedem la vestiare. După antrenament, l-am întrebat pe selecționer dacă are un minut pentru a vorbi și l-am întrebat ce are împotriva mea. Atunci, a început să mă insulte, mi-a transmis să mă duc naiba”, a declarat Kevin Prince Boateng, cu privire la incidentul cu Appiah, care i-a adus excluderea din cantonamentul Ghanei. Zvonuri privind nemulțumirea lui Boateng în legătură cu selecționerul Appiah au apărut încă dinaintea Mondialului, iar jucătorul lui Schalke nu a prins decât 82 de minute la acest Mondial.


14:40 Meciul cu Portugalia de diseară este unul de calificare pentru Ghana, însă tabăra ghaneză este una în care scandalurile se țin lanț. Informația potrivit căreia Boateng și Muntari au fost excluși din lot a fost confirmată de Federația africană. Potrivit comunicatului oficial de presă, Kevin Prince Boateng, care a jucat doar 52 de minute contra Germaniei, a fost exclus din lot din cauză că l-a insultat pe selecționerul Kwesi Appiah și nu și-a cerut scuze apoi, în timp ce Muntari a fost dat afară din cantonament, după ce l-a pălmuit pe unul dintre directorii forului ghanez.


14:30 Marketingul casei de pariuri Paddy Power funcționează excelent! Azi, englezii au photoshopat o poză cu Luis Suarez, scoțându-i dinții atacantului uruguayan, mesajul de lângă fotografie fiind clar: „Rezolvat”. Alături de campanie, Paddy Power invită pariorii să mizeze pe un nou meci în care Suarez ar urma să muște un adversar.


14:26 Atât „Bild”, cât și „Kicker” susțin că Low va începe azi cu un modul 4-3-3, în care Schweinsteiger îi va lua locul lui Khedira. Este singura schimbare în echipa-tip a nemților înaintea partidei cu SUA din această seară.

Germania: Neuer – Boateng, Mertesacker, Hummels, Howedes – Schweinsteiger, Lahm, Kroos – Ozil, Muller, Gotze.

SUA: Howard – Johnson, Besler, Cameron, Beasley – Jones, Beckerman – Bedoya, Bradley, Zusi – Dempsey.


14:15 Chiar dacă nu e prezent la CM 2014, Zlatan Ibrahimovic rămâne un personaj extrem de îndrăgit în lumea fotbalului. Iar Nike a realizat un spot animat care îl înfățișează pe superstarul suedez felicitând naționala Franței, țara în care joacă: „Salut, Franța. Zlatan vă urmărește la Mondial cum riscați, marcați goluri, aveți freze drăguțe…Câștigând. Zlatan și-a dat seama ce faceți, francezilor! Voi încercați să îl impresionați pe Zlatan. Ce drăguț din partea voastră, mi-e dor de voi”.


13:41 Scene incredibile în cantonamentul ghanez: unul dintre internaționalii ghanezi a sărutat teancul de 100.000 de dolari pe care l-a primit azi pentru prezența la Cupa Mondială. „Au venit pentru bani, nu pentru glorie”, comentează, pe Twitter, Nana Kwaku Agyemang, un antrenor cu licență pro din Ghana.


13:40 Lotul Italiei se întoarce în această după-amiază în țară, după dezamăgirea de la Mondialul din Brazilia. Potrivit jurnaliștilor italieni care se află la aeroportul din Roma, mașini private îi așteaptă pe fostul selecționer Cesare Prandelli și pe atacantul Mario Balotelli, cele mai criticate personaje din lotul „squadrei azzurra”.


13:30 La doar șase ore înaintea meciului decisiv cu Portugalia din această seară, în cantonamentul Ghanei e un scandal uriaș. E adevărat, jucătorii și-au primit banii datorați, 3 milioane de dolari, însă conflictul a escaladat, iar selecționerul Kwesi Appiah i-a dat afară din cantonament pe Kevin Prince Boateng și Sulley Muntari, titulari de drept în selecționata africană. Informația a fost furnizată pe Twitter de Gary Al-Smith, un jurnalist care a colaborat cu ESPN și CNN.


13:21 În așteptarea verdictului privind cazul Luis Suarez, presa uruguayană ține primele pagini cu imaginea atacantului, care e „Crucificat” în Italia și Anglia, potrivit „La Republica”. „La diaria” deschide însă cu un mesaj de încurajare pentru Suarez, „Fuerza botija” (n.r. – Putere, copile”).


13:00 O nouă dovadă că echipa Ghanei a primit cele 3 milioane de dolari promise de federație este o fotografie a ziarului „Globo”, care a surprins din elicopter convoiul de poliție care a escortat camionul cu bani cash pe care ghanezii l-au trimis în cantonament.


12:53 Benzema, Shaqiri, Ronaldo, Messi și Dzeko sunt jucătorii care au tras cel mai mult la poartă de la Cupa Mondială. Singurul care n-a marcat încă? Ronaldo! Superstarul portughez a tras de 14 ori la poartă, la fel de mult ca Messi, însă nu a marcat deloc, spre deosebire de „decarul” argentinian, care a înscris de 4 ori.


12:23 FIFA a deschis o anchetă privind lenjeria intimă purtată de Neymar în meciul cu Camerun. După victoria brazilienilor cu 4-1, superstarul Braziliei a fost surprins de fotoreporteri cu o pereche de boxeri de culoare galben-verde, adică exact cuoarea pe care o poartă Brazilia la Mondial. Potrivit uol.com.br, se pare că FIFA vrea să vadă dacă Neymar nu a făcut reclamă la un sponsor propriu, replicând modelul lui Nicklas Bendtner de la Euro 2012, când danezul a făcut reclamă la Paddy Power, o companie de pariuri, și a fost amendat cu 100.000 de euro.


12:12 Sunt șanse mari ca Sergio Aguero să nu mai poată juca la această Cupă Mondială. Starul argentinian a suferit o leziune musculară în meciul câștigat ieri cu Nigeria, scor 3-2, și va suferi azi un control medical care va releva cât de gravă e problema jucătorului lui City. Aguero are o serie lungă de accidentări musculare în acest sezon, din care a pierdut aproape două luni și jumătate.


12:00 Pentru a nu boicota meciul de diseară cu Portugalia, jucătorii ghanezi au cerut ca sumele datorate de Federație pentru evoluțiile în tricoul echipei naționale să fie plătite azi. Iar oficialii ghanezi s-au conformat, trimițând 3 milioane de dolari cash în Brazilia, într-un avion. Potrivit presei ghaneze, camionul care a dus banii la hotelul ghanez a fost escortat de poliție pentru a nu exista probleme.


11:39 În primele 32 de meciuri de la turneul final nu au existat cazuri de simulări în ceea ce privește faulturile în careu sau simulări care să fi adus cartonașe roșii. Însă „Wall Street Journal” a realizat un top al jucătorilor care au stat cel mai mult pe jos pentru a trage de timp, în urma unor faulturi ale adversarilor. Lideri în top? Hondurienii, cu 7 minute și 40 de secunde în care jucătorii au primit îngrijiri medicale, fără ca accidentarea respectivă să fie una gravă. La polul opus se află Bosnia, cu doar 24 de secunde!


11:27 „Klinsi, diseară vei vedea stele”, titrează tabloidul „Bild” pe prima pagină de azi, în avancronica partidei dintre Germania și SUA. O mini-declarație de război împotriva selecționerului Statelor Unite, fost selecționer al Germaniei între 2004 și 2006.


11:20 Sky News anunță pe contul de Twitter că Adidas, sponsorul tehnic al lui Suarez, ia în considerare rezilierea contractului cu jucătorul uruguayan. Totul vine ca urmare a gestului făcut de jucător în meciul cu Italia, când l-a mușcat pe Giorgio Chiellini.


11:11 Tabloidele din Anglia continuă să trateze amplu subiectul Suarez. Atacantul uruguayan este criticat dur de tabloidele din Insulă pentru că l-a mușcat pe Chiellini, iar ziariștii englezi consideră chiar că Liverpool ar trebui să îl vândă pe golgheterul Premier League din sezonul trecut.



11:00 Calificarea Greciei în fazele eliminatorii ale Mondialului din Brazilia îi produce mari emoții fundașului Borussiei Dortmund, Sokratis Papastathopoulos. Grecul de 26 de ani își programase nunta pe 5 iulie, însă dacă grecii trec de Costa Rica în sferturile de finală, atunci vor juca un sfert de finală în acea dată. 


10:45 Meciul dintre SUA și Germania va polariza un interes uriaș în Statele Unite. O eventuală calificare în optimi ar populariza și mai mult nivelul „soccer”-ului în America, iar divizia de marketing a Federației americane și-a făcut treaba. A creat o scrisoare semnată de Klinsmann prin care selecționerul roagă șefii microbiștilor să le permită acestora să vizioneze partida, practic să le acorde o zi liberă.


10:30 După ce Honduras a fost eliminată fără niciun punct câștigat în Grupa E a Mondialului din Brazilia, și cu un golaveraj de 1-8, Luis Fernando Suarez, selecționerul echipei din America Centrală, a demisionat. Suarez era selecționerul Hondurasului din 2011.


09:52 S-a scris mult în presa internațională, dar și în ProSport, despre incidentul dintre Luis Suarez și Giorgio Chiellini, după ce uruguayanul l-a mușcat de umăr pe fundașul italian. Și, deși Italia a fost eliminată și nu prea ar avea motive de amuzament, Chiellini a găsit puterea să glumească, alături de o chelneriță din Brazilia, care s-a „transformat” în Suarez și l-a mușcat pe Chiellini pentru o imagine care va deveni, cu siguranță, virală.


09:48 Deja calificată în optimi, Belgia nu va forța absolut deloc în fața Coreei de Sud în meciul de diseară, de la ora 23:00. Potrivit presei belgiene, dar și a site-ului oficial FIFA, Kompany și Vermaelen vor fi odihniți din cauza unor probleme musculare, în timp ce Lukaku, dezamăgitor în primele două meciuri de la CM 2014, va fi rezervă, locul său fiind luat de Divock Origi.


09:41 Calculele pentru calificare în Grupa G sunt destul de simple. Cu 4 puncte, Germania și SUA pot „să o dea la pace” și să încheie la egalitate, calificându-se braț la braț în optimi. Situația se complică în cazul în care partida nu se încheie, însă, la egalitate. Dacă nemții câștigă la limită, atunci americanii pot fi out, dacă Ghana reușește să câștige la două goluri diferență contra Portugaliei. O altă posibilitate este ca Germania să câștige la două sau mai multe goluri diferență, caz în care ghanezii au nevoie de un succes la limită. Există însă și situația în care SUA pierde la limită, iar Ghana câștigă la limită, atunci americanii mergând mai departe (golaveraj egal, dar meci direct mai bun). Pentru Portugalia, calculele sunt destul de complicate: e nevoie de o victorie diseară cu Ghana: în cazul în care aceasta e la limită, atunci SUA trebuie să piardă la patru goluri contra nemților. Sau, există și o altă posibilitate, însă ține de domeniul SF: nemții să piardă azi cu SUA, iar Ghana sau Portugalia trebuie să câștige la diferențe mari în meciul direct: fie minimum două goluri în cazul Ghanei, dacă Germania pierde la minimum patru goluri, fie la cinci goluri în cazul Portugaliei, dacă nemții cedează diseară la patru goluri diferență. Safe bet, egal între SUA și Germania, nu?


09:19 Bună dimineața! Ultima zi a fazei grupelor de la CM 2014 este programată azi, odată cu intrarea în ultimul sfert al competiției. Meciul dintre Coreea de Sud și Belgia va fi al 48-lea din cele 64 de la turneul final din Brazilia, însă interesul va crește, cu siguranță, odată cu înaintarea în fazele superioare ale Mondialului din Brazilia. Până la optimi însă, avem doar 13 echipe calificate în această fază, iar ultimele trei se vor cunoaște în urma partidelor de azi. Cea mai interesantă luptă se dă în Grupa G, acolo unde toate cele patru echipe pot merge mai departe. Însă în cazul unui egal între SUA și Germania, lucrurile sunt clare: cele două echipe merg braț la braț în optimi, iar Germania ar câștiga grupa.


 


 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul lor.
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă zi şi noapte la mormântul…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie foarte clar
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup