Controversă la CM 2014. VIDEO | Imagini surprinse la primul penalty executat de Olanda în semifinala cu Argentina

10 iul 2014 80905 afişări CM 2014
Controversă la CM 2014. VIDEO | Imagini surprinse la primul penalty executat de Olanda în semifinala cu Argentina 4 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/24546/12926814/2/vlrf1.jpg

O filmare făcută cu telefonul mobil din tribunele stadionului din Sao Paolo agită spiritele după semifinala dintre Olanda şi Argentina.

Un suporter a surprins imagini pe care televiziunea care a transmis meciul nu le-a prins pe transmisiunea live. Imediat după ce Romero apără penalty-ul lui Vlaar, portarul Argentinei părăseşte poarta, iar mingea capătă un efect ciudat şi se întoarce spre buturi. În filmuleţul postat pe Youtube de fanul prezent la meci se vede cum balonul prinde un efect curios şi revine spre poartă după ce loveşte de două ori gazonul şi se opreşte pe linia porţii.

Dacă clipul nu este trucat, iar balonul ar fi intrat în poartă, cu siguranţă reuşita ar fi trebuit să fie validată, iar Romero ar fi fost protagonistul unui moment penibil.
Vlaar îşi revine imediat după dezamăgirea provocată de parada lui Romero şi urmăreşte atent mingea, se uită întrebător spre arbitru, dar Cakir nu are nicio reacţie. Judecând după reacţia fotbalistului olandez, clipul pare a fi unul autentic.

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI VIDEO

O fază relativ similară s-a produs la un meci din Maroc în 2010, dar atunci nu a fost niciun fel de îndoială. Mingea a depăşit linia porţii, iar golul a fost validat.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.