Cer îndurare! "Vă rog, nu-mi distrugeţi viitorul!" Kokorin şi Mamaev au bătut un politician rus şi se pregătesc să-şi afle sentinţa finală

8 mai 2019 7981 afişări Fotbal Extern
Cer îndurare! "Vă rog, nu-mi distrugeţi viitorul!" Kokorin şi Mamaev au bătut un politician rus şi se pregătesc să-şi afle sentinţa finală

Coşmarul fotbaliştilor Aleksandr Kokorin şi Pavel Mamaev, cei doi care au bătut un politician rus, continuă. Aflaţi de şapte luni în spatele gratiilor, au avut de spus ultimul cuvânt în proces, înainte de sentinţa finală, care va fi dată miercuri, 8 mai. Mamaev şi Kokorin au cerut îndurare de la procurori.

Cei doi au bătut în octombrie 2018 mai multe persoane, printre care un politician, şi au fost arestaţi în urma acestor fapte. Kokorin şi Mamaev sunt acuzaţi de vătămare corporală şi huliganism.

Alexandr Kokorin a cerut clemenţă în faţa judecătorilor. "Aş dori să spun că mi-am recunoscut pe deplin vina. Îmi cer scuze din nou celor loviţi. Această perioadă petrecută la închisoare a fost o lecţie pentru întreaga viaţă. Vă rog, nu-mi distrugeţi viitorul. Mi-ar plăcea să mă întorc la familie şi la marea mea pasiune, fotbalul", a spus Kokorin în ultimul cuvânt.

Alexandr Kokorin a încercat, în opinia procurorului de caz, să transfere responsabilitatea în seama lui Pavel Mamaev şi a spus multe minciuni. Sentinţa în cazul celor doi fotbalişti va fi dată miercuri.

Au agresat un politician rus

Kokorin şi Mamaev se află în arest din octombrie, după ce Ministerul de Interne al Rusiei a deschis o anchetă după o altercaţie între un înalt oficial din guvernul Federaţiei Ruse şi cei doi acuzaţi. Conform TASS, aceştia, acompaniaţi de un grup de prieteni, l-au atacat pe politicianul Denis Pak, la o cafenea, în momentul în care acesta din urmă s-a plâns de zgomotul făcut de cei doi fotbalişti. Conform unui raport al poliţiei din Moscova, Denis Pak a fost lovit în cap cu scaune şi a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de intervenţia forţelor de ordine: "Pak are un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă", au scris jurnaliştii ruşi la acel moment.

Kokorin şi Mamaev şi-au petrecut lunile de detenţie în temuta închisoare Butirka, locul în care, de-a lungul timpului, regimul totalitar rusesc şi-a trimis dizidenţii politici.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.