Vrei o bucată de ţiglă din prima casă a lui Cristiano Ronaldo? :) Un polonez a scos-o la vânzare pe internet! Vezi cât costă!

9 ian 2014 1056 afişări Campionate Externe
Vrei o bucată de ţiglă din prima casă a lui Cristiano Ronaldo? :) Un polonez a scos-o la vânzare pe internet! Vezi cât costă!

Un fotograf polonez s-a gândit să facă bani din simpatia pe care iubitorii fotbalului o au pentru Cristiano Ronaldo. Conform Sport.es, Robert Mordal a făcut o vizită în Portugalia în 2009. Acolo a trecut şi pe lânga fosta casă a lui Cristiano Ronaldo. Polonezul s-a gândit că n-ar fi rău să ia o amintire şi a ales o bucată de ţiglă din ruinele care au mai rămas din fosta locuinţă.

Acum, Robert s-a gândit să testeze valoarea pe care o are un asemenea obiect pentru fanii lui Cristiano Ronaldo. A pus-o pe un site de anunţuri, iar până acum licitaţia suporterilor a ajuns la 95 de euro.

Cei interesaţi mai au timp până vineri să cumpere o bucată ţiglă de pe primul acoperiş care a stat deasupra lui Cristiano Ronaldo. :)

Sursa foto: Sport.es

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.