VIDEO | Număr de magie pe un stadion din Brazilia. Un atacant a dat gol și a dispărut pur și simplu

Autor: Ovidiu Dumitrescu Publicat: 18 Sep. 2014, 15:51 Actualizat: 18 Sep. 2014, 15:55 Campionate Externe

Doamnelor și domnilor, așezați-vă bine în scaune, urmează un număr extraordinar de magie cu artistul brazilian Joel! Deghizat în fotbalist la echipa din prima ligă Coritiba, magicianul a pus în practică o scenă de teleportare imediat după ce a marcat al doilea său gol în partida cu Sao Paulo, câștigată cu 3-1. Scăpat singur de la jumătatea terenului, Joel a driblat portarul, a înscris, apoi și-a pus planul magic în aplicare. A sărit peste reclame și a dispărut!

Cum a reușit Joel acest număr misterios? Chiar în locul ales pentru aterizare, era desfășurat un steag uriaș al echipei Coritiba. Joel a planat peste gard în ideea de a se apropia de suporteri, în ciuda avertismentelor disperate ale unor oameni de ordine, aflați dincolo de reclame.

Presa braziliană a relatat incidentul cu lux de amănunte

Miile de suporteri de pe stadion au înlemnit când au văzut cu jucătorul dispare pur și simplu după ce a atins steagul cu ghetele. Joel a nimerit exact tunelul de ieșire de pe Estadio Couto Pereira, de unde a fost scos cu greu de cei care își puseseră mai devreme mâinile în cap .

Joel nu este primul jucător de fotbal din Brazilia care-și demonstrează calitățile de magician în afara terenului. Acum câțiva ani, un fundaș de la Ponte Preta a dispărut pe tunelul de ieșire după un duel umăr la umăr. Guilherme a patinat îngrozitor pe trepte, iar urmările nu pot decât să fie intuite.

Autor: Ovidiu Dumitrescu Publicat: 18 Sep. 2014, 15:51 Actualizat: 18 Sep. 2014, 15:55 Campionate Externe
Pe aceeași temă