VIDEO | E inuman! Dramă fără margini pentru un tânăr fotbalist irlandez: a fost orbit cu acid, în urma unui atac sălbatic. Imagini cu un puternic impact emoţional

4 mai 2019 5942 afişări Campionate Externe
VIDEO | E inuman! Dramă fără margini pentru un tânăr fotbalist irlandez: a fost orbit cu acid, în urma unui atac sălbatic. Imagini cu un puternic impact emoţional

Tega Agberhiere (17 ani), fotbalist care a dat probe la Tottenham şi Crystal Palace, este victima unui atac sălbatic al unui grup de patru persoane. Acum, tânărul jucător se luptă pentru a-şi recupera vederea, după ce atacatorii i-au aruncat acid în faţă.

Totul s-a petrecut pe 25 aprilie, în oraşul Waterford, din Irlanda. Irlandezul cu origini nigeriene era alături de alţi doi prieteni, când atacatorii au acţionat cu acid. Tega Agberhiere a fost rănit serios şi a fost transportat imediat la spitalul din Cork, fiind în stare gravă. Celelalte două persoane care-l însoţeau au ajuns la spitalul din Waterford.

De pe patul de spital, tânărul de 17 ani a oferit o mărturie emoţionantă: „Ar trebui să pot vedea din nou şi sper să văd ca înainte. Nu pot descrie ce am simţit. Când am ajuns la spital, am crezut că nu voi mai putea vedea din nou. 100% am crezut că nu voi mai vedea niciodată”, a declarat Tega Agberhiere, care a evoluat până acum în ligile inferioare din Irlanda.

Conform Daily Star, patru persoane au fost reţinute de poliţie, fiind suspecte pentru atacul petrecut în Waterford, dar acuzaţiile au fost retrase la scurt timp.

Tega Agberhiere a început fotbalul la vârsta de cinci ani, a fost numit cel mai bun jucător la Kennedy Cup şi apoi a semnat cu Waterford.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.