VIDEO** Au fost testate limitele lui Cristiano Ronaldo!** Viteză amețitoare și cum se vede meciul prin ochii portughezului

Autor: Valentin Vrabie Publicat: 05 Oct. 2011, 18:17 Actualizat: 05 Oct. 2011, 18:19 Campionate Externe

Cei de la Castrol i-au testat limitele și modul în care funcționează organismul lui Cristiano Ronaldo, unul dintre fotbaliștii care impresionează prin calitățlie fizice. Blindat cu senzori și camere video, Ronaldo a fost supus mai multor teste fizice care să-i testeze reacțiile organismului.

Întregul experiment a fost filmat, Ronaldo declarându-se entuziasmat de ideea celor de la Castrol: „Filmul este uimitor. Este foarte interesant să văd cum îmi funcționează organismul, este distractiv. Chiar m-am bucurat să văd filmul, a fost grozav”, a declarat starul lui Real Madrid, după ce a fost pus în postura să-și urmărească mișcările corpului din timpul testului.

Cât despre forma sa, Cristiano Ronaldo vorbește despre pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a rămâne printre cei mai buni din lume: „Forța mea stă în forma bună pe care o am, e un lucru important. Dacă ești pregătit pentru joc, pentru antrenamente, ești pregătit și pentru ceea o să urmeze. Asta încerc să fac mereu. Mă antrenez bine pentru a fi într-o condiție foarte bună în timpul jocurilor și am tot timpul grijă de mine. Este o prioritate a mea”, mai spune Ronaldo într-un interviu acordat celor de la Castrol.

Autor: Valentin Vrabie Publicat: 05 Oct. 2011, 18:17 Actualizat: 05 Oct. 2011, 18:19 Campionate Externe
Pe aceeași temă