Van Gaal l-a făcut să se teamă de MOARTE. Dezvăluirile terifiante ale unei vedete de la United

9 feb 2016 4029 afişări Campionate Externe
Van Gaal l-a făcut  să se teamă de MOARTE. Dezvăluirile terifiante ale unei vedete de la United

Victor Valdes, portarul împrumutat de Manchester United în Belgia, la Standard Liege, a dezvăluit că a simţit că viaţa i-a fost pusă în pericol în perioada petrecută pe Old Trafford.

După doar două jocuri în tricoul echipei lui Van Gaal, fostul goalkeeper al Barcelonei a fost trimis să se antreneze singur, împreună cu Alan Fettis, antrenorul cu portarii de la academia clubului. Într-un interviu acordat publicaţiei El Pais, spaniolul de 34 de ani a mărturisit că s-a temut pentru viaţa sa în momentul în care s-a văzut singur pe terenul de antrenament.

"Ce se întâmpla dacă mă loveam de bară, rămâneam inconştient şi-mi înghiţeam limba?", e întrebarea pe care portarul ajuns între timp la Standard Liege i-a adresat-o singurului om aflat în apropierea în momentul în care se antrena. Fettis i-a răspuns: "Aveam telefonul în buzunar şi aş fi sunat imediat să vină cineva să te ajute", dar Valdes a rămas cu teama că ar fi putut în orice moment să se întâmple ceva rău, spunându-i antrenorului cu portarii de la academia lui United că s-a simţit foarte singur.

Împrumutat în Belgia, la Standard Liege, unde în primul meci a gafat la unul dintre golurile primite de noua sa echipă, Valdes a mărturisit că nu are nicio problemă cu Van Gaal, cel care l-a alungat de pe Old Trafford: "Ranchiună? Deloc. El mi-a dat şansa să debutez la Barca, m-a ajutat când nu am avut echipă şi mi-a dat şansa să mă recuperez după accidentarea la genunchi. Îi voi fi întotdeauna recunoscător. La United m-am antrenat de unul singur. Ştiţi ce înseamnă asta? Aici, la Standard, sunt fericit doar cu faptul că mă aflu în vestiar. Pentru mine, Standard e cel mai bun club din lume", a mai spus Valdes.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.