Unii îi condamnă, alţii îi felicită! Erau conduşi cu 8-0 în minutul 48, dar au reuşit să "anuleze" 5 goluri ale adversarilor FĂRĂ să marcheze! Cum a fost posibil

11 apr 2013 18469 afişări Campionate Externe
Unii îi condamnă, alţii îi felicită! Erau conduşi cu 8-0 în minutul 48, dar au reuşit să "anuleze" 5 goluri ale adversarilor FĂRĂ să marcheze! Cum a fost posibil

După ce au terminat la egalitate, 3-3, meciul de săptămâna trecută, din Indonesia, Sun Hei şi Persibo s-au reîntâlnit în Hong Kong, în returul din Cupa AFC.

Gazdele au făcut un joc perfect, iar în minutul 48 conduceau cu 8-0. Staff-ul celor de la Persibo a luat o decizie care contravine tuturor regulilor de fair play din sport. Jucătorii clubului oaspete au început să cadă pe teren la cel mai mic contact cu fotbaliştii celor de la Sun Hei, iar centralul a arătat avertisment după avertisment pentru simulările grosolane. Drept urmare, indonezienii de la Persibo au rămas în şase jucători, cu 25 de minute înainte de final, iar meciul a trebuit oprit. Astfel, o victorie cu doar 3-0 a fost acordată gazdelor.

Situaţia financiară a celor de la Persibo este una precară, clubul deplasând un lot de doar 12 jucători, care au ajuns în Hong Kong chiar în dimineaţa meciului. Conducerea tehnică se aştepta ca pe teren să rezulte un masacru, astfel că a decis să recurgă la şiretlicul care a limitat proporţiile scorului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.