Un patron englez de fotbal, implicat în mafia pariurilor, a fost găsit împuşcat în cap

4 oct 2010 19 afişări Campionate Externe
Un patron englez de fotbal, implicat în mafia pariurilor, a fost găsit împuşcat în cap David Le Clue, foto dreapta

David Le Clue, patronul clubului Croydon Athletic şi unul dintrecei implicaţi în aranjarea meciului dintre Anglia şi Pakistan, afost găsit împuşcat în cap în garajul său. Primele indicii duc însăspre varianta sinuciderii. Totuşi, poliţa engleză se fereşte să sepronunţe până la finalul anchetei: "Circumstanţele decesului suntinexplicabile. Ancheta este în desfăşurare."

Se pare că problemele cu care se confrunta l-au împins spresinucidere. Tim Oshea, managerul clubului Croydon Athletic, susţinecă Le Cluse era foarte afectat de acuzele de aranjamente, din cauzacărora a pierdut foarte mulţi bani. În plus, clubul pe care îldeţinea se confrunta cu serioase probleme financiare: "El sufereadin cauza asta mai mult decât oricine altceva", mai spune TimOshea.

David Le Clue a ajuns în atenţia presei după ce jurnaliştii de laNews of the World au reuşit să filmeze cu camera ascunsă unaranjament între naţionalele de cricket ale Angliei şiPakistanului. Capul operaţiunii era pakistanezul Mazhar Majeed,însă omul de legătură din Anglia se spune că era Le Cluse. Cei doierau acţionari la clubul Croydon, iar Majeed a recunoscut că aintrat în fotbal doar pentru a spăla bani.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.