Un nou gest emoţionant făcut de Cristiano Ronaldo. Portughezul a donat bani pentru cei afectaţi de incendiul din Madeira

11 aug 2016 6699 afişări Campionate Externe
Un nou gest emoţionant făcut de Cristiano Ronaldo. Portughezul a donat bani pentru cei afectaţi de incendiul din Madeira

Cristiano Ronaldo a oferit un ajutor în bani celor din Madeira, care sunt afectaţi de un grav incendiu de vegetaţie, ce a ajuns şi în zona de locuinţe. Peste 1.000 de persoane au fost evacuate până acum din calea flăcărilor.

Insula Madeira se confruntă cu un incediu foarte grav de vegetaţie, care a ucis până acum 3 persoane şi alte 300 au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, zeci de persoane au rămas fără locuinţe, care au fost distruse de flăcări. Autorităţile din Portugalia au cerut ajutorul Uniunii Europene, deoarece nu pot face faţă unei asemenea calamităţi.

Misiunea pompierilor este îngreunată de vântul puternic, care face ca flăcările să se extindă. Poliţia a arestat deja mai mulţi suspecţi, despre care se crede că au declanşat focul. Printre aceştia, un tânăr de 23 de ani.

În acest context, Cristiano Ronaldo - născut şi crescut în Madeira - a oferit un ajutor financiar. Banii au fost donaţi pentru sprijinirea persoanelor care au avut de suferit în urma acestui incendiu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.