Trei transferuri de peste 130 de milioane şi un contract gigant! Mutările care îl readuc pe Pep în război cu Mourinho

30 mai 2012 27666 afişări Campionate Externe
Trei transferuri de peste 130 de milioane şi un contract gigant! Mutările care îl readuc pe Pep în război cu Mourinho Trei transferuri de peste 130 de milioane şi un contract gigant! Mutările care îl readuc pe Guardiola în război cu Mourinho

Guardiola a anunţat că şi-a luat un an de vacanţă, dar zvonurile nu i-ar da pace nici la New York, acolo unde spune că vrea să se retragă pentru o vreme. Englezii insistă să îl dea la Chelsea, iar Abramovic nu doarme, în speranţa că îl va convinge pe spaniol.

Prima mutare vine din Franţa. Hazard le-a dat reject celor de la Manchester United şi City şi este aproape să bată palma cu câştigătoarea Ligii. Peste 40 de milioane de euro sunt vehiculaţi de englezi ca sumă de transfer.

Pe lângă belgian, Chelsea presează puternic şi pe pista Hulk. Brazilianul cotat la un moment dat la peste 100 de milioane de euro nu vrea să mai rămână la Porto şi este aşteptată o plecare a acestuia după patru ani în Portugalia. Hulk este o ţintă pentru londonezi, care încearcă să îi găsească înlocuitor lui Drogba. Cel puţin 50 de milioane de euro l-ar costa pe Abramovic şi aducerea atacantului lui Porto.

Real intră în discuţii când vine vorba despre noua minune a Braziliei. Chelsea a pus ochii pe Lucas Moura, de care Sao Paolo nu vrea să se despartă fără alte 40 de milioane de euro. Mourinho îl vrea la Madrid pe puştiul lui Sao Paolo, dar Abramovic poate avea un atu în încercarea de convingere a lui Guardiola.

Iar bonus nu poate fi altceva decât contractul: 11 milioane de lire pun deoparte englezii pentru sensibilizarea fostului antrenor al Barcei

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.