Ţi-l mai aminteşti?! "Noul Maldini" a ajuns agent imobiliar. Cum a dispărut din fotbal un jucător care făcea senzaţie în anii 2000

15 sep 2015 11832 afişări Campionate Externe
Ţi-l mai aminteşti?! "Noul Maldini" a ajuns agent imobiliar. Cum a dispărut din fotbal un jucător care făcea senzaţie în anii 2000

La începutul anilor 2000 juca la AC Milan şi era văzut drept urmaşul de drept al legendarului Paolo Maldini în naţionala Italiei. Îl recunoaşteţi cu siguranţă pe Francesco Coco, omul care lovea mingea la fel de bine cu ambele picioare şi putea să joace pe orice post în banda, fie că era folosit pe stânga sau pe dreapta.

Crescut de AC Milan, Coco a debutat în prima echipă a "diavolului" în 1995, la doar 18 anu şi şi-a trecut în cont două titluri de campion cu "Rossonerii".

Viaţa extrasportivă i-a blocat însă ascensiunea spre vârf, memorabil fiind momentul în care a fost întrebat care sunt hobby-urile sale, iar răspunsul său ("Femeile") l-a lăsat fără cuvinte pe reporter.

După un sezon petrecut sub formă de împrumut la Barcelona, Coco s-a transferat la Inter Milano, în 2002, mutare ce a reprezentat începutul sfârşitului pentru un jucător ce abia împlinise 25 de ani. Accidentările şi viaţa dezordonată din afara tereului l-au adus în situaţia de a juca doar 26 de meciuri în cinci ani pentru Inter.Francesco Coco s-a retras la doar 30 de ani, în 2007, iar de atunci s-a dedicat afacerilor. A lansat iniţial o linie vestimentară numită Urban 77 (număr purtat de Coco la AC Milan). Coco a investit însă şi în piaţa imobiliară din Italia, iar acum această ocupaţie reprezintă principala sa sursă de venit.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.