Sprijin pentru Hagi din partea preşedintelui Galatei: "Susţinem total activitatea începută de staful tehnic"

17 dec 2010 8 afişări Campionate Externe
Sprijin pentru Hagi din partea preşedintelui Galatei: "Susţinem total activitatea începută de staful tehnic" Sprijin pentru Hagi din partea preşedintelui Galatei: "Susţinem total activitatea începută de staful nostru tehnic"

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a anunţat, pesite-ul oficial al grupării, că susţine total activitatea începutăde staful tehnic din care face parte şi Gheorghe Hagi şi a precizatcă nu este adevărat că l-a criticat pe român, cum a notat, vineri,cotidianul Fotomac.

"În cotidianul Fotomac a apărut o ştire despre ceea cele-aş fi spus eu colegilor din conducere despre antrenorul GheorgheHagi. Această ştire este total nefondată. Pe lângă faptul că oastfel de discuţie nu a avut loc, este clar scopul unei astfel deştiri, care îl afectează pe antrenorul nostru, care este în funcţiede două luni. În ciuda tuturor speculaţiilor, vreau să anunţ căsusţinem total activitatea începută de staful nostru tehnic,orientată către viitor", se arată într-un comunicat semnatde Polat.

Cotidianul Fotomac a notat, vineri, că Adnan Polat le-ar fi spussăptămâna trecută altor oficiali de la Galatasaray, la meciul cuGenclerbirligi, scor 0-2, că regretă că l-a adus pe Hagi laconducerea tehnică. "Regret că l-am adus pe Hagi. Mă gândeam că s-amaturizat, dar m-am înşelat, nu s-a schimbat deloc. La fel caînainte, are porniri agresive şi este impulsiv", le-ar fi spusPolat celorlalţi oficiali.

Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.