S-a "trezit" şi Chelsea! Oferta de 37 de milioane de euro făcută de Mourinho pentru un jucător de 21 de ani

19 iul 2015 10298 afişări Campionate Externe
S-a "trezit" şi Chelsea! Oferta de 37 de milioane de euro făcută de Mourinho pentru un jucător de 21 de ani

După un început de vară liniştit, în care a punctat mai mult la capitolul plecări şi a privit cum rivalele din Premier League fac transferuri de zeci de milioane de euro, Chelsea e pregătită de prima lovitură a perioadei de transferuri.

Dacă Manchester City, Liverpool sau Manchester United au impresionat în special cu mutări pentru zona ofensivei a echipei, Jose Mourinho e pregătit să facă o ofertă spectaculoasă pentru un fundaş mai puţin cunoscut la nivel internaţional, dar care s-a remarcat în sezonul trecut drept unul dintre cei mai promiţători jucători englezi.

Jose Mourinho e decis să facă o ofertă de 37 de milioane de euro pentru John Stones, un fundaş de 21 de ani de la Everton. "Caramelele" tocmai au refuzat o ofertă pe 28 de milioane de euro, dar tehnicianul portughez al lui Chelsea nu renunţă la mutare şi e gata să pluseze.


John Stones (albastru), într-un duel cu Lambert, în derby-ul oraşului Liverpool

Mourinho vede în Stones un demn urmaş pentru căpitanul lui Chelsea, John Terry, aflat acum la apusul carierei.

"Am făcut o ofertă, da, este dreptul nostru. Piaţa este deschisă până la 1 septembrie. Nu am făcut o ofertă pe 2 septembrie sau în martie sau cu două zile înainte să jucăm cu Everton.

În acest moment ne-au zis "Nu acceptăm această ofertă!" Nu au zis: "Nu acceptăm nico ofertă". Cât timp spun "nu acceptăm această ofertă", nou putem să o îmbunătăţim până pe 1 septembrie. Cu o liră, cu 10 lire, o putem îmbunătăţi.

Dacă într-o zi Roberto Martinez (n.r. managerul lui Everton) sau preşedintele clubului spun "El (n.r. Stones) nu e de vânzare, nu acceptăm nicio ofertă", atunci s-a terminat. Dar până atunci e clar, iar noi nu vom nega că am ofertat jucătorul. Asta înseamnă că încercăm să-l cumpărăm
", a declarat Mourinho, citat de Daily Mail.

4 selecţiiare Stones în naţionala de seniori a Angliei, pentru care a debutat în 2014

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.