S-a confirmat tragedia? FOTO | Ce a făcut sora lui Sala, la scurt timp după ce căutătorii au scos la suprafaţă cadavrul găsit în epava avionului cu care călătorea atacantul

7 feb 2019 48354 afişări Campionate Externe
S-a confirmat tragedia? FOTO | Ce a făcut sora lui Sala, la scurt timp după ce căutătorii au scos la suprafaţă cadavrul găsit în epava avionului cu care călătorea atacantul
  • Noi detalii în cazul dispariţiei lui Emiliano Sala.

UPDATE 15:25 A aflat familia lui Emiliano Sala identitatea cadavrului? Căutătorii atacantului argentinian au scos la suprafaţă cadavrul găsit în epava avionului Piper Malibu, prăbuşit în apele Canalului Mânecii, iar sora sa, Romina, a postat la scurt timp o fotografie grăitoare pe reţelele sociale.


Căutătorii au găsit epava avionului Piper Malibu şi, după câteva zile, au recuperat corpul pe care l-au găsit printre rămăşiţele aeronavei. Totuşi, confom presei internaţionale, nu este cunoscut, încă, dacă este vorba despre atacantul lui Nantes, care tocmai se transferase la Cardiff, sau despre pilotul David Ibbotson. Sala a dispărut pe 21 ianuarie.

Potrivit relatărilor, căutătorii lui Sala nu vor încerca să scoată întreaga epavă la suprafaţă, din Canalul Mânecii. Pe 21 ianuarie, avionul care îl transporta pe atacantul argentinian de la Nantes la Cardiff a dispărut de pe radare şi a fost găsit căteva zile mai târziu în apele Canalele Mânecii.

"În urma examinării vizuale extinse a locului de accident folosind vehiculul acţionat de la distanţă, s-a decis să încercăm să recuperăm corpul", au spus oficialii AAIB. În condiţii dificile, AAIB împreună cu cei care-l căutau pe Sala au reuşit să recupereze cu succes corpul. Familiile au fost informate despre această operaţiune.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.