Revoluţie la Galata! Hagi, chemat la raport de şeful Adnan Polat

23 nov 2010 22 afişări Campionate Externe
Revoluţie la Galata! Hagi, chemat la raport de şeful Adnan Polat Revoluţie la Galata! Hagi, chemat la raport de Adnan Polat

Deşi se spera ca odată cu instalarea lui Gică Hagi pe bancaGalatei ca problemele de la club să dispară, iată că acest lucru nus-a întâmplat, iar preşedintele Adnan Polat cere explicaţii în ceeace priveşte situaţia actuală de la club.

Oficialul Galatei vrea să stârnească o adevărată revoluţie lanivelul managerial al clubului, primul vizat pentru a fi îndepărtatde la club fiind Mehmet Helvaci şi oamenii din subordinea acestuia,anunţă presa din Turcia.

De asemeanea, Polat îi va cere un raport lui Gică Hagi în legăturăcu problemele pe care le întâmpină la echipă şi despre cauzele careau dus la pierderea mai multor puncte în ultimele partide decampionat.

"Regele" are deja câteva propuneri pentru a încerca redresareaechipei, una dintre acestea fiind renunţarea la câţiva jucătoriprecum Misimovici, trimis deja la echipa a doua, Insua şiKewell.

Hagi speră ca în perioada de iarnă, oficialii Galatei să îi asigureun buget destul de consistent pentru a reuşi câteva transferuri cucare se va încerca reconstrucţia echipei care în acest moment seaflă pe locul 10 în prima ligă.

5punctea obţinut Galatasaray sub conducerea lui Gică Hagi în cincietape

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.