Real Madrid – Atletico Madrid 1-1. Griezmann a salvat un punct în ultimele minute ale meciului și a împiedicat formația lui Zidane să se distanțeze în clasament

Real Madrid - Atletico Madrid 1-1. Griezmann a salvat un punct în ultimele minute ale meciului și a împiedicat formația lui Zidane să se distanțeze în clasament
  • Publicat:
  • Actualizat:

Real Madrid – Atletico Madrid 1-1 (Pepe 52′ / Griezmann 85′) 

Real Madrid a remizat cu Atletico Madrid, scor 1-1, pe Santiago Bernabeu sâmbătă după amiaza, în etapa 31 a campionatului spaniol. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Zidane a ajuns  la cinci ani fără victorie acasă cu Atletico în campionatul spaniol. 

După o primă repriză în care Ronaldo și Griezmann s-au întrecut în ratări, Pepe a deschis scorul în startul reprizei secunde (52) după câteva minute foarte bune de joc ale echipei lui Zinedine Zidane. „Galacticii” s-au întors mult mai motivați de la vestiare și au avut câteva ocazii bune de a se distanța la scor. 

Atletico Madrid a revenit pe final de meci, iar introducerea lui Correa pe teren în locul lui Saul Niguez a fost cea mai inspirată mutare a lui Diego Simeone. Argentinianul în vârstă de 22 de ani l-a „servit” cu o pasă excelentă pe Griezmann, care s-a văzut față în față cu Keylor Navas și a avut grijă ca de data aceasta să nu mai rateze. Finalul partidei a aparținut celor de la Atletico, care au prins curaj după golul înscris de atacantul francez. 

În urma acestei remize, Real Madrid rămâne pe primul loc în La Liga, cu 72 de puncte, iar Atletico Madrid rămâne pe poziția a treia, cu 62 de puncte. În cazul în care Barcelona va învinge sâmbătă seara la Malaga, pe La Rosaleda, cele două rivale vor fi la egalitate de puncte.


Min 94. FINAL DE MECI pe Santiago Bernabeu! Griezmann salvează un punct pentru Atletico Madrid în ultimele minute ale partidei. 


Min 90. De pe margine s-au arătat 4 minute de prelungire. 


Min 85. GOOOOOOL ATLETICO! Griezmann primește o pasă excelentă de la Correa, îi depășește pe fundașii Realului și îl învinge pe Keylor Navas. 


Min 80. Zidane face și ultima schimbare. Galezul Gareth Bale îi cedează locul său lui Lucas Vazquez. 


Min 78. A doua schimbare și la Atletico Madrid. Iese Fernando Torres și intră Thomas Partey. 


Min 76. A doua schimbare la Real Madrid. În mod surprinzător, Zidane îl scoate pe Toni Kroos și îl introduce pe teren pe Isco. 


Min 74. Ocazie uriașă pentru Atletico! Griezmann primește o pasă excelent și încearcă șutul spre poartă dintr-o poziție foarte grea.Arbitrul asistent ridică fanionul și indică offside la atacantul francez. 


Min 66. Autorul golului, Pepe se accidentează și este nevoit să părăsească terenul. În locul său intră Nacho. 


Min 62. Diego Simeone ia atitudine și face prima schimbare. Iese Saul Niguez și intră Angel Correa. 


Min 60. Momentul lui Keylor Navas, care salvează remarcabil mingea lui Fernando Torres. 


Min 55. Carvajal ratează o nouă ocazie pentru Real Madrid. Jucătorii par foarte motivați să marcheze din nou, după ce au preluat conducerea pe tabelă. 


Min 52. GOOOOOL REAL MADRID! Pepe îi ia fața lui Juanfran în careu și deschide printr-o lovitură de cap scorul pe Santiago Bernabeu, în urma unei centrări a lui Toni Kross din lovitură liberă.


Min 50. Jucătorii lui Zidane au ieșit mult mai motivați de la vestiare și continuă presiunea la poarta lui Oblak.


Min 46. A început repriza a doua din derby-ul madrilen. Ronaldo și Benzema își testează șuturile pe poartă încă din primele minute ale părții secunde. 


Min 45. PAUZĂ‚ pe Santiago Bernabeu


Min 38. Șutul din marginea careului al lui Antoine Griezmann a fost scos de Keylor Navas în corner. 


Min 30. OCAZIE REAL MADRID!  Savic scoate din poarta goală șutul lui Cristiano Ronaldo. 


Min 26. OCAZIE REAL MADRID!  Un doi perfect între Cristiano Ronaldo și Benzema, însă Oblak intervine spectaculos și scoate mingea din fața porții.


Min 18. BARĂ‚ PENTRU ATLETICO! Carrasco centrează perfect pentru Griezmann, care se afla în fața porții, însă francezul preia greșit și trimite mingea în bară. 


Min 15. Ocazie pentru Real Madrid. Cristiano Ronaldo șutează la colțul scurt, însă portarul lui Atletico este la datorie și reține fără probleme șutul atacantului. 


Min 11. Lovitură liberă pentru Atletico Madrid executată de Griezmann, care trimite în direcția porții, dar fundașii „galacticilor” sunt la datorie și resping.


Min 3. Lovitură liberă pentru Atletico Madrid. Koke centrează foarte bine, însă Saul ratează finalizarea și mingea trece pe lângă poartă. Emoții pentru Keylor Navas încă din startul partidei. 


Min 1. Începe derby-ul madrilen! Fanii fac spectacol pe Santiago Bernabeu.


UPDATE Real Madrid nu a pierdut niciuna dintre cele șase confruntări cu Atletico Madrid și Barcelona cu brazilianul Casemiro în teren. Este mijlocașul „galacticilor” piesa cheie a echipei lui Zidane?


UPDATE  S-au afișat echipele de start pentru derby-ul dintre Real Madrid și Atletico Madrid 

  • Real Madrid: Keylor Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kross – Bale, Benzema, Ronaldo. 
  • Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Savic, Godin, Felipe – Koke, Gabi, Saul, Carrasco – Griezmann, Torres.

Zinedine Zidane a analizat forma echipei sale și a semnalat importanța partidei din acest weekend, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei dintre Real Madrid și Atletico Madrid. Derby-ul madrilen se va disputa sâmbătă după-amiaza, începând cu ora 17:15, pe Santiago Bernabeu, în etapa 31 din La Liga. 

Real Madrid s-a impus cu 3-0 în partida tur, pe Vicente Calderon, în urma unui hat-trick al lui Cristiano Ronaldo

Antrenorul „galacticilor” a precizat cât de importantă este prezența publicului în astfel de meciuri și este convins că și fanii vor fi pe teren, alături de jucători.”Publicul este esențial pentru noi, iar sâmbătă sunt convins că vor fi alături de noi mai mult ca niciodată. Ei vor juca partida alături de noi pentru că acest final de campionat este foarte important„.

Legat de titularizarea jucătorilor, antrenorul francez a susținut că nu totul ține de tripleta BBC.”Mai avem de jucat nouă partide, iar pentru mine toate sunt la fel de importante. Nu este vorba doar de BBC, ei știu foarte bine că grupul este cel mai important„.

Referitor la partidă, Zidane a declarat că va fi o partidă complet diferită de cea din tur, când Real Madrid a câștigat cu 3-0.”Va fi un meci foarte greu, nu știu cum vor juca cei de la Atletico. Este o echipă care se apără foarte bine, care are jucători foarte buni în atac, dar noi vom încerca să îi deranjăm mâine, prin jocul nostru„.

„Zizou” a oferit și o informație surprinzătoare în ceea ce privește continuarea sa la Real Madrid.”Nu sunt sigur că voi continua la Real, de aceea nu sunt pregătit pentru nimic. Știu ce înseamnă să antrenezi echipa asta și la bine și la greu.De aceea mă preocupă doar partida care urmează. Nu se știe ce se va întâmpla în viitor„. 

Zidane a devenit principalul antrenor al Real Madridului în ianuarie 2016 și a trecut în contul său trei trofee importante: Uefa Champions League, Super Cupa Uefa și Fifa World Cup. 


Articol scris de Emma Bârsan

Valentin Nastaila / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen