Probleme cu contractul lui Valverde. Conducerea Barcelonei vrea să continue cu el, antrenorul ezită: "Suntem relaxaţi, calmi. Se întâmplă în fiecare an!"

9 ian 2019 984 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Probleme cu contractul lui Valverde. Conducerea Barcelonei vrea să continue cu el, antrenorul ezită: "Suntem relaxaţi, calmi. Se întâmplă în fiecare an!"

Probleme cu contractul lui Ernesto Valverde, antrenorul Barcelonei. Tehnicianului îi expiră înţelegerea în vară, iar acesta trebuie să dea un răspuns, însă conducerea clubului nu se grăbeşte să-i facă o ofertă. Jordi Mestre, vicepreşedintele de pe Camp Nou, a vorbit despre situaţia antrenorului care a semnat cu Barcelona în primăvara lui 2017, când l-a înlocuit pe Luis Enrique.

Contractul actual al lui Valverde conţine o clauză cu care, unilateral, antrenorul sau clubul pot "rupe" înţelegerea, dar şi o opţiune de prelungire pe încă un sezon. Într-o conferinţă de presă, Jordi Mestre a vorbit despre situaţia antrenorului de pe Camp Nou: "E o situaţie recurentă, care se întâmplă în fiecare an. A fost cazul cu Luis Enrique şi cu Pep Guardiola. În acest moment, reînoirea contractului lui Valverde nu e pe masa Barcelonei. Se poate întâmpla orice, chiar dacă suntem fericiţi cu el.

El e fericit, jucătorii sunt fericiţi cu el şi, personal, sunt şi eu! Suntem relaxaţi în ceea ce priveşte situaţia cu toate că se poate întâmpla orice. Ne apropiem de perioada cheie a sezonului, dar suntem foarte calmi"
, a spus Meste, conform AS.

Valverde a vorbit şi el despre situaţia sa: "Sunt sub contract, există o opţiune pentru încă un an, trebuie să iau o decizie. Nu sunt singurul care trebuie să decidă, există un contract în care ambele părţi trebuie să o facă şi vom respecta asta!", a spus antrenorul de 54 de ani. Ernesto Valverde a câştigat un titlu, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei cu Barcelona.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.