Poliţişti răniţi în Atena înainte de PAOK - AEK. Răzvan Lucescu: ”Atmosfera nu poate să fie perfectă, am aşteptat 32 de ani un titlu care ne-a fost furat!”

12 mai 2018 3906 afişări Campionate Externe
Poliţişti răniţi în Atena înainte de PAOK - AEK. Răzvan Lucescu: ”Atmosfera nu poate să fie perfectă, am aşteptat 32 de ani un titlu care ne-a fost furat!”

Meciul care va stabili dacă Răzvan Lucescu încheie cu un trofeu câştigat primul său sezon la PAOK Salonic se dispută în această seară. De la ora 20:30, PAOK Salonic - AEK Atena, finala Cupei Greciei, îşi dă startul pe Stadionul Olimpic din Atena, însă lucrurile au debutat nefast. Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una dificilă pentru forţele de ordine. Efective impresionante de poliţişti şi jandarmi au încercat ore în şir să restabilească ordinea pe străzile capitalei Greciei, acolo unde grupuri de suporteri din cele două tabere s-au ciocnit violent.

Potrivit presei elene, trei poliţişti au fost răniţi în urma violenţelor, mai mulţi suporteri au fost spitalizaţi, unul dintre aceştia fiind transportat la spital cu o plagă înjungiată. Antrenorul român a comentat posibilitatea ca evenimentele să ia o turnură nedorită: ”Nu ne putem aştepta la o atmosferă perfectă, am aşteptat 32 de ani pentru un titlu şi l-am văzut furat de deciziile unora. Dar nu trebuie să mai privim lucrurile acestea, trebuie să ne uităm înainte. Suntem aici şi vom face tot ce putem pentru a lua trofeul, avem o echipă foarte bună”, a spus Răzvan Lucescu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.