Oficial: Valdes ratează Mondialul din Brazilia. Portarul Barcelonei va lipsi şapte luni de pe gazon

31 mar 2014 605 afişări Campionate Externe
Oficial: Valdes ratează Mondialul din Brazilia. Portarul Barcelonei va lipsi şapte luni de pe gazon

Victor Valdes s-a operat în această dimineaţă şi va fi indisponibil în următoarele şapte luni. Portarul nu va face parte din lotul Spaniei pentru Campionatul Mondial

În ultimul meci de pe teren propriu al Barcelonei, Victor Valdes a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept. Medicii au fost rezervaţi în a da un diagnostic clar, iar în această dimineaţă, portarul a suferit o operaţie, în urma căreia a venit şi verdictul. Doctorii Richard Pruna şi Ulrich Boenisch i-au spus lui Valdes că nu va mai putea juca fotbal în următoarele şapte luni, o veste foarte dură pentru cel care apără buturile Barcelonei, având în vedere că în această vară este Campionatul Mondial de fotbal. 

Se mai transferă?

Pe lângă că ratează Mondialul, Victor Valdes este în pericol de a nu-şi mai găsi echipă. Portarul şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, Manchester City şi Monaco fiind printre cluburile interesate de serviciile sale. Odată cu accidentarea este foarte posibil ca aceste echipe să se reorienteze, iar Valdes să rămână liber de contract. Totuşi, o mână întinsă vine chiar din partea oficialilor Barcelonei, care l-au anunţat pe goalkeeper că va avea oricând uşa deschisă la clubul catalan. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.