Nebunia care a luat prin surprindere clubul Tottenham. Un bărbat din Londra a intrat cu paraşuta pe stadion | VIDEO

13 iul 2018 1963 afişări Campionate Externe
Nebunia care a luat prin surprindere clubul Tottenham. Un bărbat din Londra a intrat cu paraşuta pe stadion | VIDEO

Un bărbat s-a paraşutat direct pe noul stadion al lui Tottenham Hotspur. Incidentul a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe firma responabilă cu securizarea zonei, care nu luase în calcul producerea unui astfel de eveniment. Întreaga acţiune a fost filmată, iar mai apoi postată pe internet, de către un angajat care lucrează la terminarea construcţiei.

Un comunicat oficial din partea echipei londoneze a apărut la scurt timp: ”Am luat la cunoştinţă despre incidentul care s-a petrecut noaptea trecută, şi care a produs o breşă în sectorul de securitate al construcţiei. Investigaţia va fi condusă de Mace Group, partenerii noştri pentru construirea stadionului.”

Noul stadion al lui Tottenham este încă un şantier. Englezii intenţionează să îl inaugureze pe 15 septembrie, la un meci de campionat cu FC Liverpool. Noua arenă va avea o capacitate de 62 mii de locuri, şi va servi la desfăşurarea mai multor evenimente sportive, printre care şi fotbal american, urmând ca primul meci să se joace pe 14 octombrie.

Tottenham a renunţat să folosească ”White Hart Lane”, arenă care i-a servit drept casă între anii 1899 şi 2017. Stadionul de 36.284 mii de locuri a fost complet demolat la finalul sezonului 2016/17. Construcţia pentru noua casă a început încă din 2015, pe un teren vecin, şi s-a extins abia după ce ”The Lane” a fost pus la pământ. Noua arenă, proiectată de compania Populous, specializată în astfel de proiecte, va costa aproximativ un miliard de lire sterline. Populous a mai proiectat şi ”Emitates Stadium”, casa lui Arsenal. În stagiunea 2017/18, Tottenham a jucat pe stadionul olimpic Wembley, unde îşi va mai disputa partidele până la finalizarea construcţiei.

Articol scris de Cristinel Roşu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.