Moment ireal la gala France Football! VIDEO | Cea mai bună jucătoare a lumii a primit o propunere indecentă în faţa tuturor. Cum a reacţionat Balonul de Aur din fotbalul feminin

4 dec 2018 25719 afişări Campionate Externe
Moment ireal la gala France Football! VIDEO | Cea mai bună jucătoare a lumii a primit o propunere indecentă în faţa tuturor. Cum a reacţionat Balonul de Aur din fotbalul feminin

După ce a primit Balonul de Aur în fotbalul feminin, Ada Hegerberg (23 de ani / Olympique Lyon) a fost întrebată de DJ-ul Martin Solveig, în faţa tuturor, dacă vrea să dea din fund pe scenă. Vizibil deranjată, jucătoarea din Norvegia a spus "nu" şi a coborât în grabă de pe scenă.

DJ-ul fracez Martin Solveig a întreţinut atmosfera la gala Balonului de Aur, în Paris, alături de prezentatorul David Ginola. După ce Ada Hegerberg a primit Balonul de Aur, primul acordat de France Football fotbalului feminin, Martin Solveig a invitat-o la dans pe jucătoarea legitimată la Lyon. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Kylian Mbappe, care a primit premiul Kopa. Ada Hegerberg a dansat alături de Solveig, dar mai apoi a fost întrebată, mai mult în glumă, dacă vrea să dea din fund în faţa celor prezenţi la Grand Palais, în Paris.

Nordica a spus cât se poate de respicat că nu va face aşa ceva, după care a coborât de pe scenă. Cei prezenţi în Grand Palais au rămas şocaţi de glumiţa lui Martin Solveig. Ulterior, DJ-ul şi cea mai bună jucătoare a lumii s-au întâlnit în culise. Solveig şi-a prezentat scuzele şi a ţinut să menţioneze acest lucru şi pe Twitter: "Am vorbit cu Ada şi mi-a spus că a înţeles gluma. Îmi prezint scuzele dacă a fost ceva ofensator, nu asta a fost intenţia mea. Nu în ultimul rând, felicitări Adei pentru trofeul câştigat".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.