Mâna Căpitanului atârnă greu

6 feb 2009 5 afişări Campionate Externe
Mâna Căpitanului atârnă greu

Din Italia ne parvine o ştire care face deliciul unei anumite părţi a presei peninsulare. Mai exact, la Ferrara, căpitanul echipei locale Spal i-a administrat o corecţie exemplară exact cui nu trebuie.

Aflat într-un bar, a fost interpelat de un tânăr care i-a cerut o ţigară sau o brichetă, aici mărturiile nu concordă.

Cert este că Luis Fernando Centi, acesta este numele omului care poartă banderola de şef în teren, i-a aplicat câteva palme obraznicului care îi ceruse zisele obiecte după care l-a luat la şuturi.

Probabil, nu a fost ceva grav, din moment ce nici puştiul, nici vreo altă persoană din familia acestuia nu au depus plângere la Poliţie.

Neplăcerile pentru "Il Capitano" nu decurg de aici, ci din faptul că băiatul pe care îl agresase în pub s-a dovedit a fi chiar fiul mai mare al principalului sponsor al echipei.

Deocamdată, se comunică faptul că Centi a fost amendat de club imediat după incident, dar că în următoarele zile, după ce evenimentul va fi analizat la rece, se vor comunica şi alte măsuri disciplinare împotriva jucătorului de origine columbiană.

 

articol de Octavian METONI

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.