Liniște pentru Pep! Bayern, „regina” Europei după un comeback incredibil!

Liniște pentru Pep! Bayern,
  • Publicat:
  • Actualizat:

Bayern Munchen a câștigat vineri seară Supercupa Europei după ce s-a impus cu scorul de 7-6, după lovituri de departajare, în fața lui Chelsea. După 120 de minute scorul fusese egal, 2-2, Bayern egalând la ultima fază.


Duelul dintre cele două echipe a fost unul încrâncenat, cu numeroase faulturi dure și intervenții la limită

*Torres a marcat în finalele Europeanului din 2008, Europa League 2013, dar și în Supercupa Angliei și în Supercupa Europei
*Guardiola nu a putut conta pe Schweinsteiger sau Thiago Alcantara, utilizându-l ca mijlocaș defensiv pe Philipp Lahm
*Bayern s-a răzbunat pentru finala Ligii pierdută acum doi ani pe „Allianz Arena” la penalty-uri în fața lui Chelsea

Ce ciudat e fotbalul uneori! Acum trei luni, Chelsea câștiga Europa League cu Rafael Benitez pe bancă, în timp ce Bayern completa o „triplă” istorică la finele mandatului lui Jupp Heynckes. Schimbări (ne)așteptate s-au produs însă imediat după finalul sezonului în cele două formații, iar Supercupa Europei s-a transformat într-un duel Guardiola-Mourinho. Unul arhidezbătut și devenit mult prea uzual în Spania, când cei doi tehnicieni le antrenau pe Barca, respectiv Real Madrid. Însă din cauza anului sabatic luat de Guardiola, microbiștilor le-a lipsit parcă un joc de șah între doi dintre cei mai buni manageri din fotbalul mondial.


Fernando Torres a deschis scorul cu un șut magnific, la capătul unui contraatac superb al lui Chelsea

Torres, departe de omul ironizat

Obișnuit să inoveze în permanență, Guardiola a fost obligat să facă o nouă alegere ciudată în meciul cu Chelsea. Trei mijlocași defensivi – Schweinsteiger, Thiago și Javi Martinez – au avut probleme medicale, astfel că ibericul s-a văzut nevoit să îl titularizeze ca „număr 6” pe Philipp Lahm, pe care Pep l-a obișnuit cu postul de „creier” în amicalele din această vară. Dar Lahm nu are nici experiența pe acest post a lui Schweinsteiger, nici mobilitatea și capacitatea de a bloca atacurile adverse pe care a dovedit-o Javi Martinez. Iar acest lucru s-a văzut în minutul 8. Când o minge pierdută la mijloc de bavarezi s-a transformat într-un contraatac marcă înregistrată Mourinho! Fulgerător, mingea a ajuns de la Hazard la Schurrle, iar centrarea neamțului a fost reluată superb în plasă de Torres. Cel care, în ciuda criticilor numeroase aduse de fani, a devenit un jucător exponențial în meciuri decisive, marcând goluri în finalele Euro Under 16, Euro Under 19, Campionatului European din 2008, în finala Europa League, dar și în Supercupa Angliei sau în cea a Europei.


Ribery s-a dus glonț la Guardiola după marcarea golului de 1-1, iar cei doi s-au îmbrățișat

Bayern a dominat, Chelsea a așteptat

De aici, jocul a curs logic. Către o dominație totală a lui Bayern și o Chelsea mulțumită să aștepte clipa perfectă pentru a da lovitura decisivă. Adică exact ca un „Clasico” din urmă cu doi-trei ani. Doar că Lahm sau Kroos nu au reușit să se transforme peste noapte în Busquets, Mandzukic a părut pierdut în spațiu între Cahill și David Luiz, iar mijlocașul bavarez nu a știut să desfacă ermetica defensivă a lui Mourinho. Asta în timp ce posesia lui Bayern a ajuns la 62%, iar morișca de pase a dus raportul schimburilor de mingi reușite la 295-104 în favoarea câștigătoarei Ligii. Pe tabelă, rezultatul a fost însă nul. Doar Ribery a reușit să fie periculos, însă Cech a fost de fiecare dată la post, confirmându-și valoarea.
Însă a fost nevoie de un singur moment de magie al celui mai bun jucător din Ligă în sezonul trecut pentru a schimba soarta meciului. Cu un șut de la 25 de metri, la care și Cech a avut partea lui de vină, Ribery a egalat scorul pe tabelă (47). De aici, Bayern s-a aruncat în atac, iar fundașii lui Chelsea au avut probleme tot mai mari în a bloca fantezia mijlocului bavarez. Doar Oscar a avut șansa de a-l învinge pe Neuer în postură de 1 la 1, însă brazilianul a tras în piciorul portarului german (63).


Shaqiri a încercat și execuții acrobatice, însă reușitele elvețianului au fost puține

Asalt bavarez în prelungiri

Iar Bayern nu a profitat nici în finalul meciului, atunci când a evoluat cu un om în plus după eliminarea lui Ramires (85) pentru un fault dur la centrul terenului. Deși a părut debusolată în final, Chelsea a lovit decisiv chiar în startul prelungirilor. Pe arena „Eden” din Praga, belgianul Eden Hazard a dovedit încă o dată de ce a meritat 43 de milioane de euro! După ce a croșetat din bandă, mijlocașul lui Chelsea le-a retezat din nou speranțele nemților cu un șut puternic din 16 metri, la care Neuer nu a avut replică, după ce mingea a sărit chiar în fața goalkeeperului german (93). Degeaba au încercat bavarezii lui Guardiola să mai revină. Cech, în fața propriilor suporteri, a fost imperial, și a scos incredibil „capul” lui Mandzukic, plasat lângă bară (108). Și tot Cech a respins excelent din postură de 1 la 1 cu Gotze, germanul luându-l la țintă pe portarul ceh! Iar cu trei minute înainte de final, goalkeeperul lui Chelsea a mai barat cu palmele o lovitură liberă de la 20 de metri executată plasat de Ribery. Dar nu a mai avut ce să facă în minutul 121, la ultima fază a meciului, când Javi Martinez s-a trezit cu balonul în picior în șase metri, iar spaniolul nu a iertat, ducând Supercupa, în premieră, la penaltyuri!


Neuer a greșit la golul lui Hazard, dar a apărat penaltyul decisiv executat de Lukaku

Practic, o reeditare a finalei Ligii Campionilor de acum doi ani, când Bayern pierdea în fața londonezilor chiar pe „Allianz Arena”. Doar că de data aceasta, bavarezii lui Guardiola și-au păstrat calmul. Alaba, Kroos, Lahm, Ribery și Shaqiri au înscris fiecare, pe rând, în timp ce Lukaku a ratat pentru Chelsea chiar ultima lovitură. A fost gura de oxigen necesară pentru Guardiola, care poate să lucreze fără presiunea trofeelor necâștigate, în timp ce Mourinho a dovedit încă o dată că este un specialist al jocului de așteptare.

Bayern – Chelsea 2-2 (Ribery 47, Javi Martinez 120+1 / Torres 8, Hazard 93)
Penalty-uri:
Alaba (gol), Kroos (gol), Lahm (gol), Ribery (gol), Shaqiri (gol) / David Luiz (gol), Oscar (gol), Lampard (gol), A. Cole (gol), Lukaku (ratare)

Bayern: Neuer – Rafinha (56 Javi Martinez), Boateng, Dante, Alaba – Lahm – Robben (96 Shaqiri), Muller (71 Gotze), Kroos, Ribery – Mandzukic.
Antrenor: Pep Guardiola

Chelsea: Cech – Ivanovic, Cahill, David Luiz, A. Cole – Lampard, Ramires – Schurrle (87 Obi Mikel), Oscar, Hazard (113 Terry) – Torres (98 Lukaku)
Antrenor: Jose Mourinho

37-14 a fost raportul șuturilor la poartă în favoarea lui Bayern

19-9 a fost raportul șuturilor pe poartă în favoarea lui Bayern

64% a avut posesie Bayern aseară, în timp ce Chelsea nu a reușit să țină mingea decât 32% din timp
 


5-4 Lukaku ratează, Neuer a apărat
5-4 Shaqiri înscrie, Cech a fost aproape de respingere
4-4 Ashley Cole înscrie cu emoții. A bătut în stânga lui Neuer, mingea lovește bara apoi intră în poartă
4-3 Ribery transformă
3-3 Lampard marchează cu o torpilă
3-2 Lahm bate lângă bară și înscrie, deși Cech a ghicit colțul
2-2 Oscar înscrie cu un șut aproape de vinclu
2-1 Kroos înscrie în stânga lui Cech, portarul lui Chelsea s-a aruncat în colțul opus

1-1 Daviz Luiz marchează
1-0 Alaba înscrie


Min. 120+1 S-au terminat și prelungirile, avem lovituri de la 11 metri

Min. 120+1 GOOOL Bayern! Javi Martinez egalează la ultima fază, cu un șut din apropiere

Min. 119 Centrarea la bara a doua pentru Mandzukic, croate reia peste poartă

Min. 119 Boateng trage puternic de la 17 metri, peste tranvsersală

Min. 117 Å’ Ashley Cole a fost avertizat mai devrem pentru nerespectarea distanței la lovitura liberă

Min. 117 Alaba obține o lovitură liberă de la 26 de metri, ușor lateral-stânga. Ribery bate peste zid, Cech respinge din nou senzațional

Min. 116 Mandzukic cade în careu și cere penalty, arbitrul lasă jocul să continue

Min. 115 Goetze primește în careu, trage la colțul scurt din unghi, Cech își salvează din nou echipa

Min. 113⇔ Iese Hazard, intră Terry

Min. 112 Ratare incredibilă. Javi Martinez recentrează în fața porții, Shaqiri este blocat în 5 metri și mingea se duce în corner

Min. 109 Cech are o un nou reflex senzațional la o nouă reluare cu capul, după o centrare a lui Boateng

Min. 108 Ocazie mare pentru Bayern. Centrare în careu, Mandzukic reia cu capul, Cech scoate spectaculos

Min. 107 Ribery îl depășește pe Ivanovic, scoate în careu, Goetze trage însă în blocaj

Min. 106 Fluier de start pentru ultimele 15 minute din această partidă


Min. 105+1 S-a terminat prima repriză de prelungiri

Min. 105 Repriza a doua va fi prelungită cu un minut

Min. 104 Asalt la poarta lui Cech, încă un corner pentru campioana Germaniei. Se bate din nou scurt, Boateng trage dezastruos și mingea se duce în peluză

Min. 103 Ribery bate scurt un corner pentru Goetze, care se complică și pierde mingea în careu

Min. 100 Centrare la bara a doua, Mandzukic retrimite în centrul careului, Shaqiri are un moment de ezitare, trage, mingea este deviată și scoasă în corner de Cech

Min. 99 Å’ Lukaku faultază și este avertizat

Min. 99 Alaba trage la colțul scurt de la 18 metri, mingea se duce pe lângă poartă

Min. 98 ⇔ Iese Torres, intră Lukaku

Min. 97 Lahm primește în dreapta, scoate pe jos în centrul careului, Ribery preia însă prea lung

Min 95 ⇔ Iese Robben, intră Shaqiri

Min. 94 GOOOL CHELSEA! Hazard intră foarte bine din stânga în centru, îl depășește pe Lahm, trage la colțul scurt și înscrie

Min. 91 Lovitură liberă pentru Bayern de pe partea dreaptă, olandezul trage peste transversală

Min. 91 Au început reprizele de prelungiri


Min. 90+3 Se termină timpul regulamentar, vom intra în prelugiri

Min. 90 Lovitură liberă pentru Chelsea de la peste 25 de metri, poziție aproximativ centrală. David Luiz trage în zid

Min. 89 Å’ Torres este avertizat

Min. 88 Combinație frumoasă în careul lui Chelsea, Ribery trage însă pe lângă poartă de la marginea careului

Min. 87⇔ Mourinho reacționează după eliminarea lui Ramires. Iese Schurrle, intră Obi Mikel

Min. 86 Å’Ramires a intrat tare la Goetze și a văzut al doilea cartonaș galben. Chelsea joacă în „10”

Min. 85 Ocazie mare pentru Chelsea. Centrare din lovitură liberă la colțul lung, Luiz reia cu capul, dar Neuer are un reflex de mare portar și scoate

Min. 85 Å’Boateng este avertizat, după un fault la Oscar pe un contraatac al lui Chelsea

Min. 83 Mandzukic scoate pentru Kross la 17 metri, mijlocașul preia și trage, mingea este deviată în corner

Min. 82 Lovitură liberă pentru Bayern, schemă făcută de campioana Germaniei, Goetze primește în careu, dar  este deposedat

Min. 81 Raportul paselor până în acest moment: 469-176 pentru Bayern

Min. 78 Lampard centrează din corner, David Luiz recentrează cu capul, Ivanovic reia cu același procedeu, mingea lovește bara transversală

Min. 78 Javi Martinez revine în teren

Min. 77 Javi Martinez este scos cu targa în afara terenului, după un duel cu David Luiz

Min. 75 Boateng trage de la 30 de metri direct în brațele lui Cech

Min. 73 Ribery încearcă să treacă printre doi adversari, intervine Lampard și este corner. Robben bate scurt, primește Goetze, care trimite la Kross, șutul acestuia de la 18 metri trece pe lângă poartă

Min. 70 ⇔ Iese Muller, intră Goetze

Min. 68 Robben trage din voleu dintr-o poziție foarte periculoasă, mingea se duce pe lângă

Min. 67 Muller primește foarte bine pe culoar, Ashley Cole strânge foarte bine și scoate în corner

Min. 66 Å’David Luiz vede cartonașul galben pentru o intrare energică la Mandzukic

Min. 64 Å’ Ramires este și el avertizat, pentru un fault la Ribery

Min. 63 Ocazie fenomenală ratată de Chelsea. Dante alunecă și pierde mingea în poziția de ultim apărător, Schurrle recuperează și trimite la Torres, care încearcă șutul, Neuer respinge la 18 metri. Lampard trage din voleu, peste poartă

Min. 62 Schurrle are o nouă centrare excelentă, Torres sare pe sub minge, iar Lahm respinge în corner

Min. 58 Atac al lui Bayern, Ribery încearcă șutul din interiorul careului, dar trage în blocaj

Min. 56 ⇔ Iese Rafinha, intră Martinez. Lahm trece fundaș dreapta

Min. 55 Lovitură liberă pentru Bayern de pe partea stângă, în preajma careului. Ribery bate pe jos în preajma punctului cu var, Robben trage peste

Min. 53 Muller centrează foarte periculos, Cech boxează

Min. 49 Ribery și-a intrat în mână. Centrare înaltă de pe partea dreaptă, Ribery reia spectaculos din voleu de pe flancul opus, mingea trece puțin pe lângă bara de la colțul lung

Min. 47 GOOOLL Bayern! Ribery egalează. Mijlocașul francez a tras puternic de la peste 20 de metri, la colțul scurt, Cech n-a reușit s-o scoată

Min. 46 A început repriza a doua, antrenorii celor două echipe nu au făcut nicio modificare


Min. 45 Se termină prima parte

Min. 42Å’ Cahill în lovește în săritură pe Muller și vede cartonașul galben

Min. 40 Londonezii ajung din nou în careul lui Bayern, este din nou pericol. Apărarea campioanei Europei reușește să respingă însă în corner, iar lovitura de colț nu schimbă situația de pe tabelă

Min. 38 Ocazie mare pentru Bayern. Robben pasează excelent pentru Muller, care trage din unghi, Cahill se aruncă în fața balonului și este corner

Min. 35 Ribery primește iar în stânga, trage cu efect interior, mingea se duce însă foarte departe de poartă

Min. 31 Ocazie mare pentru Chelsea. Schurrle centrează în careu, Torres preia, pivotează pe lângă Dante și trage puțin peste poartă

Min. 29 Ribery este înconjurat de 4 adversari, dar îl întoarce foarte bine pe Ramires și trage de la 16 metri la colțul lung, și de această dată mingea trece foarte aproape de bară

Min. 27 Situație periculoasă la poarta lui Cech. Alaba centrează în gura porții, Cech era depășit, dar situația este salvată de David Luiz

Min. 25 Ivanovic aruncă de la margine în careul lui Bayern, mingea este respinsă la Franck Lampard, care scoate în dreapta la același Ivanovic. Fundașul lui Chelsea se afla însă în off-side

Min. 23Å’ Ribery vede galben după un fault la Ramires

Min. 22 Ribery trage plasat la colțul lung, de la 17 metri, Cech se întinde și respinge de la rădăcina barei în corner

Min. 21 Bayern are posesia și stă în terenul lui Chelsea, dar jucătorii lui Jose Mourinho stau foarte bine în teren și nu le dau posibilitatea adversarilor să ajungă în poziții periculoase

Min. 18 Statistica UEFA arată o posesie de 68% pentru Bayern Munchen

Min. 17 Un nou contaatac periculos al lui Chelsea, Torres primește în partea dreaptă, caută să plaseze mingea la vinclul de la colțul lungă, mingea trece puțin pe lângă poartă

Min. 16 Chelsea se lasă dominată și caută din nou contraatac. Robben pătrunde periculos în careu, Luiz respinge

Min. 13 Schurrle primește în partea dreaptă, de această dată centrează într-un adversar și mingea iese în corner. Lampard bate lovitura de colț, Neuer iese și prinde

Min. 10 Situație foarte periculoasă la poarta lui Chelsea. Mandzukic deviază pe culoar pentru Muller, care putea scăpa singur spre poartă, însă a preluat greșit în lateral

Min. 9 Replica lui Bayern, Lahm trage din interiorul careului, Cech prinde fără probleme

Min. 8 GOOOOL CHELSEA! Torres deschide scorul. Contaatac tăios al lui Chelsea, Hazard a luat mingea și s-a descurcat excelent la centrul terenului, a trimis în stânga la Schurrle, care centrează perfect și Torres reia din voleu, din prima, în plasă

Min. 7 Contraatac al lui Bayern Munchen, Ribery primește singur în stânga, trage de la marginea careului, însă lovește greșit balonul, care ajunge la Cahill

Min. 4 David Luiz intră tare la Mandzukic, cei doi au mică dispută, dar spiritele se calmează repede

Min. 2 Primul șut spre poartă. Boateng centrează lung de pe partea dreaptă, Mandzukic reia cu capul în diagonală, mingea trece pe lângă poartă

Min. 1 Fluier de start. Bayern are prima lovitură, Chelsea a atacă în această repriză la poarta din dreapta


 Mourinho și Guardiola s-au decis asupra titularilor:

Chelsea

Cech – Ivanovic, Cahill, David Luiz, Cole Lampard, Ramires; Hazard, Oscar, Schurrle – Torres

Rezerve: Schwarzer, Terry, Azpilicueta, Essien, Mikel, Mata, Lukaku

Bayern

Neur – Rafinha, Dante, Boateng, Alaba – Lahm, Kroos- Robben, Muller, Ribery – Mandzukic

Rezerve: Starke, Van Buyten, Javi Martinez, Shaqiri, Pizzaro, Gotze, Contento


La mijlocul lui mai, Bayernul lui Jupp Heynckes câștiga en-fanfare Liga Campionilor după ce dominase întreg sezonul, în timp ce Chelsea, cu Rafael Benitez la timonă, triumfa în Europa League. Însă în doar trei luni ambele echipe și-au schimbat antrenorii. Iar în Supercupa Europei, care are loc diseară (ora 21:45, în direct pe TVR1, DigiSport 1 și DolceSport 1) în premieră la Praga, se va reînvia probabil cea mai interesantă rivalitate din ultimul deceniu. Cea dintre Pep Guardiola, actualmente antrenor la Bayern, și Jose Mourinho, care a revenit la Chelsea după aproape șase ani de exil. E duelul care a produs cele mai multe scântei în Spania și care a dat câteva „Clasice” de neuitat.

Trofeu important pentru ambii antrenori

Evident, totul datorită comentariilor acide ale lui Jose Mourinho. Care a pus paie pe foc încă de acum o săptămână, când a declarat că Bayern „a fost cea mai bună echipă din Europa până în vară, până la schimbarea antrenorului”. Lovitură clară îndreptată către Guardiola, care nu are un debut strălucit la Bayern, fiind destul de criticat de presă, mai ales după remiza de marți din etapa a patra din Bundesliga cu Freiburg, scor 1-1. Replica nu a venit de la tehnicianul spaniol, ci de la președintele lui Bayern, Uli Hoeness, cel care a spus că „Guardiola nu este numai un gentleman, ci și cu ani-lumină în fața lui Mourinho ca manager”.

Cert este însă doar că Guardiola vrea cu orice preț să câștige trofeul, mai ales după ce Bayern a pierdut Supercupa Germaniei în fața lui Dortmund, acum o lună. Mai mult, tehnicianul spaniol ar intra în istorie, întrucât nicio echipă din Germania nu a câștigat Supercupa Europei. Însă și Mourinho vizează trofeul: Supercupa este unicul trofeu european care îi lipsește din vitrină portughezului, după ce a câștigat Cupa UEFA cu Porto și Liga Campionilor cu Porto și Inter.

Stadionul „Eden Arena” are o capacitate de 21.000 de locuri, iar cele mai scumpe bilete pentru meciul de diseară au costat 130 de euro

7 victorii are Guardiola în 15 meciuri contra lui Mourinho. Spaniolul a pierdut doar trei partide în fața portughezului, în timp ce alte cinci jocuri s-au încheiat la egalitate


 

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…