La amicalul cu St. Gallen, Leverkusen a avut nevoie de 7 bănci de rezerve!

31 iul 2010 8 afişări Campionate Externe
La amicalul cu St. Gallen, Leverkusen a avut nevoie de 7 bănci de rezerve! Banca XXL

La meciul amical St. Gallen - Leverkusen, scor 1-3, disputatmiercuri, antrenorul oaspeţilor, Jupp Heynckes, a cerut încă şasebănci lângă banca de rezerve!

Leverkusen pregăteşte noul sezon în cele mai mici detalii.Elveţienii de la St. Gallen au fost nevoiţi să amplaseze lângăbanca de rezerve a oaspeţilor alte şase bănci. Pentru şaseantrenori, opt jucători de rezervă (inclusiv Michael Ballack), alţişapte jucători care nu făceau parte din lot, patru fizioterapeuţi,doi doctori, un şofer de autobuz, un team-manager, un organizatoral turneului, un îngrijitor al ierbii şi un magazioner. Plus uncontabil. 33 de persoane, sub comanda antrenorului Heynckes, celcare a avut această idee. "Suntem o echipă, toţi avemacelaşi obiectiv, iar această iniţiativă arată acestlucru", a spus bătrânul tehnician.

De remarcat că elveţienii nu au avut nevoie decât de două bănci.Şi meciul s-a terminat 3-1 pentru cei care au avut mai multe.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.