L-a aiurit şi l-a lăsat! Pentru ea renunţase Panucci la fotbal!

30 apr 2010 22 afişări Campionate Externe
L-a aiurit şi l-a lăsat! Pentru ea renunţase Panucci la fotbal! L-a aiurit şi l-a lăsat! Pentru ea renunţase Panucci la fotbal!

În februarie 2010, Christian Panucci s-a lăsat de fotbal pentrua fi alături de Rosaria Cannavo. Acum, fostul fundaş italian a fostpărăsit de iubită, nemaiexistând nicio cale de împăcare.

"Eu sau fotbalul?" a fost întrebarea cucare Rosaria Cannavo (foto) l-a convins pe Panucci (foto medalion,37 de ani), în urmă cu două luni, să-şi rezilieze contractul cuParma şi să pună punct carierei. Dublul câştigător al LigiiCampionilor a ales formele fetei, care în trecut îi sucise minţileşi lui Cassano, atacantul Sampdoriei.

Lucrurile nu au mers însă deloc bine între cei doi. Nu i-aajutat nici măcar vacanţa în Maldive sau încercarea disperată afostului internaţional italian de a-şi recuceri iubita la oemisiune de radio, în direct. După numai două luni de fericire,Panucci se află acum într-o situaţie disperată: şi-a pierdut şiprima dragoste, fotbalul, şi pe ultima, Rosaria Cannavo.

57 de prezenţe are Panucci în tricoul naţionalei Italiei, pentrucare a marcat patru goluri

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.