Kolo Toure, suspendat de Manchester City după ce a fost depistat pozitiv! Riscă doi ani de suspendare

4 mar 2011 11 afişări Campionate Externe
Kolo Toure, suspendat de Manchester City după ce a fost depistat pozitiv! Riscă doi ani de suspendare Kolo Toure, suspendat de Manchester City după ce a fost depistat pozitiv! Riscă doi ani de suspendare

Fundaşul ivorian Kolo Toure a fost depistat pozitiv şi a fostsuspendat de clubul Manchester City pe durata procedurilor în curs,a anunţat, joi seară, gruparea engleză, citată de AFP.

"Gruparea Manchester City confirmă că federaţia engleză aanunţată că eşantionul A în cazul lui Kolo Toure este pozitiv cu osubstanţă specifică. În consecinţă, el a fost suspendat din toatecompetiţiile pe durata procedurilor legale. Şi noi nu vom mai faceniciun comentariu", se arată într-un comunicat alclubului.

Clubul aşteaptă analiza eşantionului B, urmând ca apoi să decidăsancţiunea. Jucătorul riscă o suspendare de doi ani.

Totuşi, potrivit BBC, Agenţia Mondială Antidoping notează că osubstanţă "specifică" poate face "obiectul unei explicaţii ce nuare legătură cu dopajul".

Kolo Touré, care va împlini 30 de ani la 19 martie, evoluează laCity din 2009, când a fost transferat de la Arsenal, pentru 16,3milioane de euro. El are 85 de selecţii în naţionala Coastei deFildeş.

Sursa: Mediafax

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.