Juve şi Italia îl pierd pe Buffon: "Revin în 2011"

27 iun 2010 15 afişări Campionate Externe
Juve şi Italia îl pierd pe Buffon: "Revin în 2011" Juve şi Italia îl pierd pe Buffon: "Voi reveni în 2011"

Gigi Buffon s-a accidentat în primul meci de la Mondiale şi ascăpat oarecum de povara eliminării ruşinoase a Squadrei azzurra.Portarul lui Juve nu scapă însă de calvarul accidentarilor. Buffona declarat că s-a hotărât să se opereze şi că va reveni abia în2011.

"Da, m-am decis! Destul am stat în incertitudine. Mă voiopera, nu imediat. Voi reveni în 2011 ca nou. Poate voi reveni maidevreme. Cu atât mai bine. E cazul să mă gândesc la mine şi să stauatât timp cât e nevoie", a declarat Buffon pentru presadin Italia.

Întrebat cum se va descurca "Bătrâna Doamnă" fără portarul einumărul 1, Buffon a replicat: "M-am mai gândit la operaţie,dar de fiecare dată cei de la Juve mi-au spus că au nevoie de mine.Acum am eu nevoie de ei. Şi oricum, Juventus este acoperită pepostul meu", a încheiat Buffon

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.