Jucătorii de la Manchester United sunt implicaţi în unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale. "Plâng de când am aflat, nu îmi vine să cred că mi se întâmpla una ca asta"

10 feb 2015 6857 afişări Campionate Externe
Jucătorii de la Manchester United sunt implicaţi în unul dintre cele mai mari scandaluri sexuale. "Plâng de când am aflat, nu îmi vine să cred că mi se întâmpla una ca asta"

Jurnaliştii de la "The Sun" au dezvăluit în ediţia de duminică faptul că unul dintre jucătorii de la Manchester United este implicat într-un scandal sexual, identitatea acestuia nefiind încă dezvăluită. Se pare că, în cadrul unui eveniment exclusivist organizat de oficialii clubului, unul dintre fotbalişti a fost filmat de câţiva colegi în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o femeie într-o toaletă. Mai târziu, clipul înregistrat a fost văzut de tot lotul la vestiare.

Femeia, care nu a ştiut că a fost filmată, a oferit o declaraţie aceleiaşi publicaţii engleze care a povestit episodul de la Manchester United: "Plâng de când am aflat, nu îmi vine să cred că mi se întâmplă una ca asta. Nu înţeleg...". Şi identitatea ei a fost protejată, asemenea celei a fotbalistului implicat în probabil unul dintre cele mai mari scandaluri din acest an.

Oficialii clubului din Premier League nu au oferit încă un răspuns referitor la acuzele aduse de cei de la "The Sun" şi este de aşteptat ca, săptămâna următoare, să fie aflat numele jucătorului şi al celor care s-au chinuit să pună telefonul astfel încât să surprindă momentul intim. Cazul este anchetat intern.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.