Italienii, foarte duri după transferul lui Ianis Hagi la Genk! “O farsă”! Ce s-a întâmplat după marea mutare în Belgia

20 iul 2019 27341 afişări Campionate Externe
Italienii, foarte duri după transferul lui Ianis Hagi la Genk! “O farsă”! Ce s-a întâmplat după marea mutare în Belgia

Presa din Italia a avut o reacţie dură, după transferul lui Ianis Hagi la Genk. Gică Hagi a refuzat Spartak Moscova, iar, în schimb, şi-a transferat fiul în Belgia, la Genk, în schimbul sumei de 4 milioane de euro. 

"Adevărul e că l-am luat pe Hagi la jumătate de preţ! Presa vorbeşte de 8 milioane de euro, dar nu este cazul", a declarat Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk. 

Anunţul i-a luat prin surprindere pe jurnaliştii italieni, care se aşteptau ca Fiorentina să primească o sumă importantă. Publicaţia calcionews24.com a avut o reacţie dură, după ce a aflat adevărata sumă de transfer. 

“Fiorentina, ce farsă din vânzarea lui Ianis Hagi la Genk. Interesul Fiorentinei în privinţa lui Ianis Hagi este datorat profitului pe care clubul îl obţine de pe urma vânzării. În urma sumei de transfer iniţiale anunţate, 10 milioane de euro, Montella ar fi trebuit să obţină în jur de 3.5 milioane de euro, însemnând 30% din procentul păstrat

Azi, directorul sportiv al lui Genk a negat suma de transfer în valoare de 10 milioane de euro. Au fost doar 4 milioane de euro, iar Fiorentina va încasa în jur de 1 milion de euro”, a notat sursa citată. 

Ianis Hagi a adunat aproape 90 de partide oficiale în tricoul Viitorului, iar acum e gata pentru a doua aventură europeană. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni. La Genk este legitimat şi Vlamdimir Screciu, fost jucător la Craiova, care însă a avut mari bătăi de cap din cauza unei accidentări.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.