Ciprian Tătărușanu se întoarce pe banca de rezerve. Ce au anunțat jurnaliștii italieni

Ciprian Tătărușanu se întoarce pe banca de rezerve. Ce au anunțat jurnaliștii italieni
  • Publicat:

Ciprian Tătărușanu riscă să se întoarcă pe banca de rezerve după ce Mike Maigan, portarul titular de la AC Milan, a revenit la antrenamentele echipei după o accidentare suferită în urmă cu 5 luni.

Ciprian Tătărușanu se întoarce pe banca de rezerve

Portarul francez Mike Maigan s-a întors l-a antrenamente după ce a suferit o accidentare dură în urmă cu 5 luni, ceea ce înseamnă că Ciprian Tătărușanu va fi nevoit să se întoarcă pe banca de rezerve.

Tătărușanu va apăra poarta Milanului duminică împotriva Atalantei, dar după partidă românul va fi cel mai probabil înlocuit. Gazzetta dello Sport a anunțat că AC Milan se va putea baza pe Mike Maignan în returul cu Tottenham.

Portarul român a jucat până acum 37 de meciuri pentru AC Milan de când a venit pe San Siro și a încasat un total de 48 de goluri.

AC Milan ar putea să renunțe la român

Goalkeeper-ul de 37 de ani riscă să părăsească AC Milan după ce în urma a 23 de meciuri din sezonul curent a încasat 31 de goluri, astfel Tătărușanu nu a primit niciun gol în numai 7 partide.

Șansele lui Ciprian Tătărușanu de a rămâne pe San Siro sunt minime luând în considerare faptul că prestațiile fotbalistului au fost destul de inconsistente.

Conducerea AC Milan a specificat că nu este dispusă să prelungească contractul sportivului, potrivit tuttosport.com, iar înțelegerea actuală a lui Tătărușanu se încheie la finalul sezonului.

Ciprian Tătărușanu este cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt.com și a fost cumpărat de italieni cu 1 milion de euro. Portarul a evoluat pe parcursul carierei sale la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon și a jucat 73 de meciuri pentru naționala României.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×