ITALIA / Echipa "invalizilor" sună bine

17 mar 2009 15 afişări Campionate Externe
ITALIA / Echipa "invalizilor" sună bine

Trebuie spus, din start, că oamenii care au avut ghinionul să se accidenteze şi care pot alcătui o echipă care spune multe nu vor mai juca niciun minut până la sfârşitul actualului sezon. Cu alte cuvinte, au fost luaţi în calcul doar cei cu leziuni grave, fotbaliştii cu contuzii sau întinderi sunt, oricum, mult mai numeroşi, dar aceştia din urmă stau o etapă, două sau trei. Ultimul de pe listă, cu voia Dvs, este nefericitul portar al lui Milan, Abbiati, astfel încât putem lejer alcătui o formaţie după sistemul de joc 1-3-4-1-2.

Portar

Christian Abbiati


Apărătorul buturilor lui Milan s-a accidentat duminica trecută, atunci când lombarzii au dat replica Sienei; entorsă la genunchiul drept însoţită de afectarea ligamentelor. Concluzie: între cinci şi şase luni pe tuşă.

Apărarea în trei

Cicinho

Brazilianul Romei s-a accidentat la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept în timpul unui antrenament. Între timp, a fost operat de un specialist. Concluzie: stop şase luni.

Kaladze

Georgianul lui Milan a fost supus unei operaţii la genunchiul drept. Concluzie: timp de recuperare estimat la cinci luni.

Burdisso

Argentinianul lui Inter s-a accidentat pe Marassi, în timpul deplasării de la Genova. Deşi nu foarte grav, omul a reuşit "performanţa" de a se rupe la ambele picioare, leziune la muşchii care protejează femurul stâng, precum şi o microleziune la genunchiul stând. Concluzie: pauză obligatorie de trei luni de zile.

Linie de mijloc în patru

Adriano Ferreira Pinto

Brazilianul Atalantei şi-a făcut rost de o ciupitură la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng în timpul meciului de pe San Siro, disputat împotriva celor de la Milan. Concluzie: un stop de saşe luni.

Mohamed Sissoko


Jucătorul din Mali care evoluează la Juve a suferit o fractură la piciorul stâng în timpul derby-ului contra lui "Toro". Concluzie: concediu medical trei luni de zile.

Walter Gargano

Uruguayanul lui Napoli a păţit o fractură de stres la metatarsianul degetului mic de la piciorul stâng în timpul încălzirii dinaintea partidei cu Lazio. Concluzie: repaus de trei luni.

Christian Maggio

Mijlocaşul lui Napoli a suferit o ruptură a ligamentului crucişat anterior al genunchiului drept. Concluzie: şase luni pe bară şi pentru el.

Atacant retras

Mario Alberto Santana


Argentinianul Fiorentinei a fost operat la genunchi pentru a i se reconstrui ligamentul încrucişat anterior. Concluzie: nu va juca între patru şi şase luni.

Perechea de atacanţi

Marco Boriello


Culmea ghinionului, în timpul unei intervenţii chirurgicale facută cu scopul de a se i se extirpa un chist, i s-a atins, din greşeală, un muşchi al coapsei. Concluzie: concediu medical de 6 luni de zile.

Daniele Cacia

Atacantul lui Lecce, accidentat cu Lazio, a suferit o intervenţie chirurgicală care i-a corectat felul în care se legaseră două oase buclucaşe. Concluzie: planuri pentru sezonul viitor.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.