Încă un meci fără victorie! Hagi: "Dacă vreţi, renunţ"

7 mar 2011 7 afişări Campionate Externe
Încă un meci fără victorie! Hagi: "Dacă vreţi, renunţ" Încă un meci fără victorie în campionat! Hagi: "Dacă vreţi, renunţ"

Încrederea lui Hagi începe să se clatine. Fostul mare decar alnaţionalei României nu găseşte soluţii pentru a redresa corabiaGalatei.

Sâmbătă, "Cim-Bom" a remizat pe teren propriu cu Karabükspor (0-0),după un meci în care jucătorii lui Hagi s-au întrecut din nou înratări, iar arbitrul Ilker Meral a refuzat să le acorde gazdelordouă penalty-uri. După 24 de etape, Galata e pe 10 în clasament, cu33 de puncte, la 10 lungimi de Europa League.

Noul pas greşit a iscat iar valuri. Fanii au fluturat batiste albe,însă nu la adresa lui Hagi, ci a conducerii, bannerul afişat degalerie alături de fotografia preşedintelui Adnan Polat("Şi demisia e un serviciu") fiind sugestiv. Cutoate acestea, Hagi a părut a fi foarte afectat după meci."Nu reuşim să facem nimic pe ultimii 30 de metri. Am maispus şi înainte, dacă mă aflu în situaţia de a nu mai aveaimportanţă la Galatasaray, să ne aşezăm la masă să discutăm.Oricum, în această situaţie trebuie să se găsească o soluţie. Lecer scuze suporterilor, dar vina nu este 100% a mea", aspus Hagi.

Cotidianul Fotomac susţine că Hagi şi Polat au avut după meci odiscuţie la telefon, în care Gică ar fi spus: "Dacă vreţi,eu renunţ!". "Sunt foarte nervos acum. Vom vedeaîn zilele următoare", ar fi răspuns şeful Galatei, care îireproşează lui Hagi că foloseşte unii jucători pe posturi care nu-iavantajează. Unul dintre aceştia este chiar Bogdan Stancu!"Motanu'" a jucat modest cu Karabük, fiind înlocuit în minutul 72.La oaspeţi, Florin Cernat a fost titular, dar a fost schimbat înmin. 56.

Dacă este cineva care nu mă vrea, să vină să mi-o spunăîn faţă. Şi vom discuta împreună. Dar să nu uităm că sunt ultimulvenit la Galatasaray
Gică Hagi, antrenor Galata

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.