FOTO | Mbappe, din nou la înălţime! Francezul a donat o sumă importantă pentru continuarea căutărilor lui David Ibbotson

10 feb 2019 3248 afişări Campionate Externe
FOTO | Mbappe, din nou la înălţime! Francezul a donat o sumă importantă pentru continuarea căutărilor lui David Ibbotson

Kylian Mbappe (20 de ani) se implică din nou în cazul morţii lui Emiliano Sala. După ce a donat pentru continuare căutarilor atacantului argentinian şi a pilotului David Ibbotson, acum francezul a făcut-o din nou. Autorităţile au oprit căutările după ce l-au găsit pe Emiliano Sala, dar pilotul aeronavei prăbuşite în Canalul Mânecii e în continuare dispărut. Mbappe a donat pentru continuarea căutării sale.

După ce autorităţile au anunţat că întrerup operaţiunile de căutare, ca urmare a identificării lui Sala, familia pilotului David Ibbotson a deschis o pagină de donaţii pentru ca acesta să fie în continuare căutat şi, în cele din urmă, găsit. După ce a donat 30.000 de euro pentru continuarea căutărilor lui Sala, acum Mbappe a donat 27.000 de euro pentru continuarea căutărilor lui Ibbotson.

Căutătorii n-au găsit nicio umră a cadavrului pilotului, dispărut pe 21 ianuarie, o dată cu Sala, în Canalul Mânecii. Alături de Mbappe, pentru continuarea căutarii lui David Ibbotson a donat şi Gary Lineker. Mbappe a donat sub numele de Elie Lottin.

"Vă rugăm să ne ajutaţi să-l aducem pe David acasă şi să-l înmormântăm aşa cum se cuvine. Familia noastră se bazează pe oamenii cu suflet bun să ne ajute să strângem banii necesari pentru găsirea iubitului nostru tată, soţ şi fiu", a spus Danielle Ibbotson, soţia lui David.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.