FOTO Fotbal cu arma în mână! Bătaia din meciul cu Dinamo a fost doar un "aperitiv" pentru cei de la ŢSKA Sofia :)

20 feb 2012 1194 afişări Campionate Externe
FOTO Fotbal cu arma în mână! Bătaia din meciul cu Dinamo a fost doar un "aperitiv" pentru cei de la ŢSKA Sofia :)
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Jucătorii lui ŢSKA Sofia au demonstrat că sunt războinici în meciul amical cu Dinamo, când s-au luat la bătaie cu jucătorii lui Liviu Ciobotariu. Chiar şi fără capul răutăţilor, brazilianul Michel Platini, care a ajuns între timp în Ştefan cel Mare, bulgarii au în continuare în lot jucători cu un spirit beligerant extrem de pronunţat, care a ieşit la iveală în timpul stagiului pe care alb-roşii îl întreprind în aceste zile în Libia.

Cu populaţia aflată încă sub impresia războiului civil care a izbucnit în 2011, străzile din Benghazi sunt în continuare patrulate de soldaţi înarmaţi, care au ca misiune asigurarea ordinii publice. Jucătorii lui ŢSKA nu s-au putut abţine să nu se pozeze cu armele acestora, în timpul unei plimbări, unii dintre ei adoptând chiar şi figuri marţiale în momentul când au intrat în posesia celebrelor puşti Kalashnikov.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.