Englezii au aflat cauza morţii lui Sala, după autopsie! Anunţ cutremurător: "N-a avut nicio şansă!"

11 feb 2019 21140 afişări Campionate Externe
 Englezii au aflat cauza morţii lui Sala, după autopsie! Anunţ cutremurător: "N-a avut nicio şansă!"

Trupul neînsufleţit al lui Emiliano Sala a fost supus autopsiei de către medici, după ce autorităţile responsabile l-au scos la suprafaţă din apele Canalului Mânecii. Îndelungile căutări ale fostului atacant de la Nantes au dat roade şi acum s-a aflat şi principala cauză a morţii argentinaului care tocmai fusese cumpărat de Cardiff City.

Presa din Anglia a intrat în posesia unor informaţii reieşite în urma autopsiei corpului lui Sala. Atacantul argentinian a decedat, susţin englezii, în urma unei lovituri la cap.  ”Emiliano Sala a murit din cauza unei lovituri la cap. La decesul său au contribuit şi alte leziuni ale trupului. Nu a avut nicio şansă”, sunt rezultatele triste descoperite de ziariştii englezi.

Astfel, Emiliano Sala a murit imediat după impactul avionului cu apa, lucru pe care anchetatorii mizau încă din momentul în care au găsit trupul fostului fotbalist. Trupul lui Sala a rămas prins în epava avionului Piper Malibu şi a fost găsit la o săptămână şi jumătate din momentul dispariţiei. De partea cealaltă, corpul pilotului David Ibbotson nu a fost încă găsit de căutători.

Avionul care-l transporta pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff s-a prăbuşit în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie.

Autorităţile au anunţat că au oprit căutările după găsirea lui Sala, însă familia pilotului David Ibbotson a organizat o strângere de fonduri în speranţa că trupul său va fi găsit şi va avea parte de funeralii.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.