El e primul fotbalist care pleacă de la Barcelona în 2019! Valverde a confirmat: "Jucătorul a luat o decizie, clubul de asemenea!"

9 ian 2019 3984 afişări Campionate Externe
El e primul fotbalist care pleacă de la Barcelona în 2019! Valverde a confirmat: "Jucătorul a luat o decizie, clubul de asemenea!"

Munir El Haddadi (23 de ani) va pleca de la Barcelona. A recunoscut-o chiar antrenorul Erneste Valverde, în cadrul unei conferinţe de presă. Atacantul e dezamăgit că, deşi i s-a promis că va fi folosit mai mult, nu a fost aşa. Spaniolul cu origini marocane ar fi vrut să părăsească formaţia de pe Camp Nou încă din vară, însă antrenorul s-a opus.

Crescut de Barcelona, despre Munir se credea la un moment dat că va fi un prods de excepţie al La Masia, însă, şi din cauza minutelor puţine pe care le-a prins, n-a ajuns niciodată la adevăratul potenţial pe Camp Nou. Astfel, fotbalistul va pleca. Valverde a anunţat despărţirea în cadrul unei conferinţe de presă.

Contractul lui Munir va expira în vară, marocanul fiind deja în ultimele şase luni: "Se pare că Munir a luat deja o decizie, clubul la fel. Cu cât mai repede se va găsi o soluţie, cu atât mai bine. Dacă plecarea poate fi făcută în această perioadă de transferuri, foarte bine!", a anunţat Ernesto Valverde, într-o conferinţa de presă.

Barcelona l-a împrumutat pe Munir la Valencia, în sezonul 2016/2017, şi la Deportivo Alaves stagiunea trecută. La revenirea în Catalonia, deşi acesta voia să plece, Valverde i-a promis că va fi folosit mai mult, însă nu s-a ţinut de cuvânt. În acest sezon, atacantul a prins 392 de minute în 11 meciuri, reuşind să marcheze de două ori şi să livreze o pasă decisivă.

Cât despre viitoarea sa variantă, cel mai des se vorbeşte despre FC Sevilla, despre care se spune că ar avea deja un precontract semnat cu jucătorul.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.