Dulce răzbunare. Motivul pentru care Malcom a ajuns la Barcelona şi nu la AS Roma

11 aug 2018 4562 afişări Campionate Externe
Dulce răzbunare. Motivul pentru care Malcom a ajuns la Barcelona şi nu la AS Roma

Telenovela transferului brazilianului Malcom de la Bordeaux la AS Roma şi Barcelona a fost explicată de unul dintre agenţii atacantului de 21 de ani. Potrivit presei din Italia, Leonardo Cornacini, unul dintre responsabilii transferului, a dezvăluit ca a fost vorba de răzbunare pe conducerea Romei.

"Adevărul este că am decis să nu îl lăsam pe Malcom să meargă la AS Roma, pentru că Roma nu s-a purtat frumos cu noi", a mărturisit Cornaciani, pentru tuttomercatoweb, care a dezvăluit cum a început situaţia tensionată cu cei din conducerea echipei din capitala Italiei: "Eram în negocieri cu Roma pentru a închide transferul jucătorului Fuzato, unul dintre fotbaliştii noştri, iar Roma a ales un alt impresar să continue acest transfer, agent împotriva căruia noi nu avem nimic".

În concluzie, Cornacini a aprobat, a fost vorba de o adevărată răzbunare: "Îmi pare rău să o spun, dar asta este tot. 10 zile înainte, Roma s-a purtat urât cu noi în legătură cu Fuzato şi i-am răspuns cu acelaşi comportament. Având în vedere atitudinea lor faţă de noi, am hotărât, împreună cu Malcom, că cel mai bine pentru viitorului lui nu era să semneze cu echipa giallorossa. Precizez că şi în cazul lui Malcom, Roma a încercat să intervină cu alţi impresari".

Din tot acest du-te-vino, câştigătorul a ieşit brazilianul. "Malcom este fericit că a ajuns la Barcelona", a mai spus Cornacini.

Barcelona a plătit 41 de milioane de euro, plus unul drept bonusuri, pentru transferul fotbalistului în vârstă de 21 de ani.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.