Document "bombă" în procesul de viol intentat lui Cristiano Ronaldo! Declaraţia care poate declanşa furtuna pentru starul portughez: detaliile esenţiale admise de CR7 în faţa acuzării

1 dec 2018 7685 afişări Campionate Externe
Document "bombă" în procesul de viol intentat lui Cristiano Ronaldo! Declaraţia care poate declanşa furtuna pentru starul portughez: detaliile esenţiale admise de CR7 în faţa acuzării

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a recunoscut, într-o declaraţie dată în 2009, că Kathryn Mayorga (35 de ani)  a spus "nu" şi "stop" de mai multe ori înainte să întreţină relaţii sexuale într-o cameră de hotel, în 2009, în Las Vegas, se arată într-un document publicat de nemţii de la Der Spiegel.

Jurnaliştii germani au scos la iveală un document creat în septembrie 2009, în care Cristiano Ronaldo era identificat drept "X", iar Mayorga primise numele de "C". Iar de aici ar putea începe mari probleme pentru superstarul portughez al lui Juventus Torino, pentru că actul conţine declaraţii care s-ar putea dovedi esenţiale în procesul demarat în Las Vegas.

Întrebat de către avocaţi despre discuţia purtată cu Mayorga în camera din hotelul Palms Place, în iunie 2009, Ronaldo a admis că americanca i-a spus "nu" de mai multe ori, dar şi că i-a cerut iertare după partida de sex: "Ea a spus că nu ar trebui să facem sex, pentru că abia ne-am întâlnit. A zis "mai bine nu, e prima dată", dar apoi mi-a atins penisul. Am întreţinut relaţii sexuale, a vrut. S-a întins în pat, nu am schimbat poziţia, a durat cinci sau şapte minute, a fost dur! A spus că nu vrea, dar mi-a arătat că ar vrea. Poate că s-a ales cu câteva vânătăi în timpul sexului. Nu mai reţin exact, dar ştiu că de mai multe ori mi-a spus "nu, nu o face, eu nu sunt ca celelalte". Apoi mi-am cerut scuze!", este declaraţia dată de Ronaldo, sub în august 2009.

Apoi, lui Ronaldo i s-a cerut să descrie în detaliu contactul sexual, dar şi ce s-a întâmplat după aceea: "Nu au folosit prezervativ sau lubrifiant. Cristiano nu ştie dacă ea (n. red - Mayorga) a avut orgasm sau nu. La final ea mi-a spus "Nenorocitule, m-ai forţat! Idiotule, eu nu sunt precum celelalte", iar eu i-am spus că îmi pare rău", declara Ronaldo.

Declaraţiile date de Ronaldo în septembrie nu au mai fost, însă, aceleaşi în decembrie 2009, când starul portughez a fost însoţit de un avocat. CR7 a eliminat din mărturia sa partea în care vorbeşte despre vânătăile provocate în timpul sexului şi părerea de rău de după: "Ea era întinsă în pat, nu am schimbat poziţiile. A fost rapid, cinci sau şapte minute. Nu a ţipat, nu s-a plâns, nu a sunat după ajutor sau ceva de genul acesta. Nu am folosit prezervative, nici măcar nu le-am menţionat, nu a fost nici lubrifiant, am folosit saliva. Nu pot spune dacă a avut un orgasm", sună declaraţia acordată de atacant la doar patru luni distanţă, de această dată sub atenta îndrumare a avocaţilor.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Marele scandal a început odată cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel, care au obţinut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii. Ulterior, avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009, apoi a vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.