Dan Petrescu a primit cea mai drastică sancţiune din partea Comisiilor din Rusia! Reacţia şefilor lui Kuban: "Avem încredere în el, nu vrem să aducem alt antrenor!"

17 sep 2016 8906 afişări Campionate Externe
Dan Petrescu a primit cea mai drastică sancţiune din partea Comisiilor din Rusia! Reacţia şefilor lui Kuban: "Avem încredere în el, nu vrem să aducem alt antrenor!"

Dan Petrescu a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru trei etape după ieşirea nervoasă din meciul cu Sokol Saratov, partidă în care a fostr trimis în tribune de arbitru. Aceasta este cea mai dură suspendare pe care tehnicianul român o primeşte din partea forurilor din Rusia.

În ciuda zvonurilor din presa rusă care îl dădeau pe Petrescu ca şi demis de pe banca celor de la Kuban, oficialii clubului îl susţin pe antrenor.

"Nu sunt adevărate informaţiile conform cărora am dori să aducem un nou antrenor. Avem încredere deplină în Dan Petrescu, el are un contract în curs. E nevoie de multă muncă pentru a avea rezultate, nu e uşor să construieşti o echipă în doar câteva săptămâni", a declarat Nikita Kuzin, directorul general al lui Kuban.

Dacă Dan Petrescu ar fi demis înainte de expirarea înţelegerii, ruşii ar trebui să-i plătească 1,5 milioane de euro.

Dan Petrescu nu traversează o perioadă prea bună în cea de-a doua sa experienţă la Kuban Krasnodar. Echipa românului se află pe locul 13 în liga a doua din Rusia, după 12 etape scurse, cu 13 puncte acumulate.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.