Cuvintele care nu mai au nevoie de niciun comentariu: "Gică Popescu i-a fost ca un tată lui Ronaldo!" Cum a ajuns "Baciul" să piardă mii de euro "cu prostiile mele" din pariurile cu "Il Fenomeno"

12 sep 2017 7178 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Cuvintele care nu mai au nevoie de niciun comentariu: "Gică Popescu i-a fost ca un tată lui Ronaldo!" Cum a ajuns "Baciul" să piardă mii de euro "cu prostiile mele" din pariurile cu "Il Fenomeno"

Gică Popescu şi Ronaldo Luís Nazário de Lima au rămas cu amintiri plăcute din perioada în care ambii au fost colegi la PSV Eindhoven şi Barcelona. Fostul coleg al celor doi, Stan Valckx, a declarat că fostul internaţional român i-a fost ca un tată brazilianului.

Atacantul brazilian care hărţuia defensivele echipelor în anii ’90 şi 2000 a intrat sub aripa lui Gică Popescu la PSV, scrie Eusunt12.ro. Stan Valckx a redat câteva episoade petrecute cu cei doi foşti mari fotbalişti: "Popescu i-a fost ca un tată. Ronaldo ştia doar câteva cuvinte în engleză, nu înţelegea olandeza şi, mai presus de toate, era un copil. Când temperatura a scăzut la -20 de grade Celsius, n-a putut să se antreneze, din cauza frigului!", a declarat Stan Valckx pentru El Pais.

Ambiţia apărătorului român s-a înclinat de multe ori în faţa brazilianului Ronaldo, Gică Popescu mizând la antrenamentele echipei pe calităţile sale: "La antrenamente, mizam 60 de dolari cu Ronaldo că nu va înscrie împotriva echipei mele. Era însă imposibil să-l opresc. Era ca un avion! În cele din urmă, a trebuit să pierd 3.000 de dolari cu prostiile mele!", a povestit Popescu.

Într-un meci caritabil din 2011, Gică Popescu şi Ronaldo au purtat un dialog amuzant: "Ai mai slăbit un kilogram, poate două! Nu ţi-e, băi, ruşine, cu burtica asta? Ai jucat contra României la meciul tău de retragere şi cred că aveai 30 de kilograme în plus. Acum, cred că ţi-au mai rămas vreo 28!", a declarat Popescu.

Ronaldo s-a scuzat şi a dat "vina" pe timpul liber petrecut cu Gică Popescu: "Gică, ar trebui să taci, că de la fripturile alea de vită argentiniană pe care le puneai tu pe grătar, la tine acasă, la Barcelona, mi se trage. Atunci am început să mă îngraş, că m-ai învăţat să mănânc mult!".

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.