Crimă „pasională” în fotbal! Un nigerian și-a omorât prietenul care susținea că Ronaldo e mai bun decât Messi

Crimă
  • Publicat:
  • Actualizat:

Poliția indiană a anunțat, luni, că un bărbat a fost acuzat pentru că și-a omorât un prieten în urma unei discuții aprinse pe tema care dintre Messi și Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume.

Un cetățean de naționalitate nigeriană, pe numele său Michael Chukwuma (21 de ani), și-a înjunghiat un compatriot, Obina Durumchukwu (34 de ani) într-o încăierare produsă în suburbia Nallasopara, aflată în nordul orașului indian Mumbai. Cei doi prieteni au petrecut la aniversarea zilei de naștere a lui Durumchukwu, însă a doua dimineață s-au luat la ceartă, iar discuția a degenerat.

Cei doi nigerieni au discutat despre fotbaliști. Unul e fanul lui Messi, celălalt era fan Ronaldo. S-au luat la ceartă, iar decedatul a aruncat cu un pahar în fața acuzatului. Sticla s-a spart și i-a provocat răni minore. După asta, acuzatul a luat paharul spart și l-a atacat pe bărbatul care a decedat, provocându-i o sângerare puternică„, a declara inspectorul de poliție Kiran Kabadi pentru agenția AFP.

Portughezul Cristiano Ronaldo (31 de ani) a câștigat de 3 ori titlul de cel mai bun fotbalist din lume și de două ori trofeul Ligii Campionilor. Argentinianul Messi (28 de ani) a fost desemnat de 5 ori cel mai bun fotbalist din lume și a câștigat Liga Campionilor de 4 ori.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×