Spectacol total pe White Hart Lane: Chiricheș a greșit grav la golul oaspeților. Tottenham – Sunderland 5-1. Rezultatele etapei a 33-a

Spectacol total pe White Hart Lane: Chiricheș a greșit grav la golul oaspeților. Tottenham - Sunderland 5-1. Rezultatele etapei a 33-a
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • FINAL / Manchester City – Southampton 4-1 (Yaya Toure ‘3-pen, Nasri ’45+1, Dzeko ’45+4, Jovetic ’80 / Lambert ’37-pen)
  • FINAL / Aston Villa – Fulham 1-2 (Holt ’70 / Richardson ’61, Rodallega ’85)
  • FINAL / Cardiff – Crystal Palace 0-3 (Puncheon ’31, ’88, Ledley ’71)
  • FINAL / Hull – Swansea 1-0 (Boyd ’39)
  • FINAL / Newcastle – Manchester United 0-4 (Mata ’39, ’50, Hernandez ’65, Januzaj ’90+1)
  • FINAL / Norwich – West Bromwich 0-1 (Amalfitano 1’6)
  • FINAL / Chelsea – Stoke 3-0 (Salah ’32, Lampard ’61, Willian ’72)
  • FINAL / Everton – Arsenal 3-0 (Naismith ’14, Lukaku ’35, Arteta ’61 – autogol)
  • FINAL / West Ham – Liverpool 1-2 (Demel ’45+3 / Gerrard ’44 – penalty, ’71 – penalty)
  • FINAL / Tottenham – Sunderland 5-1 (Adebayor ’28, ’85, Kane ’58, Eriksen ’78, Sigurdsson ’90+1 / Cattermole ’17)

Meciul cu Sunderland a început prost pentru Tottenham și pentru Chiricheș. Fundașul român a întors o minge în centru, iar Cattermole a șutat din prima, din 20 de metri, și a deschis scorul în minutul 17. În minutul 28 Adebayor a restabilit egalitatea și a stabilit scorul la pauză.

În repriza a doua, gazdele au făcut spectacol. La reluare, Kane a marcat pentru 2-1 în minutul 58, Eriksen a înscris în minutul 78, Adebayor a marcat în minutul 85, iar Sigurdsson a închis tabela în minutul 90+1.


UPDATE: Pauză pe White Hart Lane! Scorul fost stabilit de reușita lui Cattermole din minutul 17 și de golul lui Adebayor din minutul 28. La golul oaspeților, Chiricheș are o parte mare de vină, românul pasând neglijent în centru.


UPDATE: Sunderland deschide scorul după ce Chiricheș i-a pasat lui Cattermole. În minutul 28, Adebayor reușește să egaleze.


 


UPDATE: Chiricheș este anunțat în primul „11” al lui Spurs,  în ultimul meci al etapei din Premier League. Va fi primul meci ca titular în campionat al românului după accidentarea din urmă cu două luni.

Tottenham, echipa de start cu Sunderland: Lloris – Naughton, Chiricheș, Kaboul, Rose – Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen – Adebayor, Kane

Fanii întâmpină cu bucurie revenirea lui Chiricheș


Great to see Kabs and chiriches starting together #coys


O nouă etapă în Premier League. Chelsea și Manchester City și-au respectat statutul de favorite și au câștigat meciurile cu Stoke și Southampton.



  • Anglia respiră în așteptarea marelui derby de săptămâna viitoare, Liverpool-City. Până la disputa despre care s-a scris că va depăși orice record de audiență în actualul sezon de Premier League, cele trei formații care luptă pentru titlu – echipelor mai sus menționate li se adaugă și Chelsea – par să aibă o misiune ușoară în etapa a 33-a.
  • Everton – Arsenal e derby-ul rundei, de soarta acestui meci depinzând în bună măsură trupa care va încheia sezonul pe locul 4, ultimul care asigură calificarea în preliminariile Ligii.
  • La Tottenham, Chiricheș revine după o absență de două luni.

Chelsea a pierdut din turație

La un moment dat principala candidată la titlu, Chelsea traversează în aceste momente o pasă neagră. Cele două înfrângeri suferite în ultimele runde (la Aston Villa și la Crystal Palace), dar și eșecul de pe terenul lui PSG, în Ligă, îi pot compromite total sezonul lui Mourinho, dacă elevii săi nu vor găsi puterea psihică să treacă peste aceste sincope.

Din fericire pentru „albaștri”, adversarul din această etapă, Stoke, este genul de echipă pe seama căreia poți să îți refaci moralul, cel puțin în teorie. Fragilă în apărare, trupa lui Hughes vine după o perioadă bună, care i-a asigurat aproape sigur salvarea de la retrogradare. În aceste condiții, motivația nu va mai fi la cote la fel de înalte, probabil, astfel că Hazard&Co nu vor trebui să întâmpine mari probleme, chiar dacă staff-ul tehnic va alege să protejeze unul sau doi jucători în perspectiva returului din sferturile Ligii Campionilor.

Aguero, în continuare absent

O echipă agresivă, cu un atac exploziv – Lambert, Lallana, Jay Rodriguez -, Southampton vine pe Etihad pentru a produce surpriza. Pellegrini spera, la începutul acestei săptămâni, să îl poată includă pe golgheterul din acest sezon, Kun Aguero, în lotul pentru meciul cu „sfinții”, dar argentinianul nu a fost declarat apt de staff-ul medical.

Dacă pentru partida de astăzi City are suficiente arme pentru a se impune, revenirea lui Aguero era extrem de importantă în perspectiva meciului cu Liverpool. După o perioadă de peste trei săptămâni de inactivitate, sud-americanul ar fi avut nevoie de minute „în picioare”, pentru a fi cât mai aproape de forma fizică ideală în confruntarea contra „cormoranilor”.

În ceea ce o privește pe Liverpool, aceasta se deplasează duminică la West Ham, pe un teren unde oaspeții au mereu probleme să se impună. Totuși, Brendan Rodgers nu are probleme medicale și, cu celebrul cuplu SAS (Suarez and Sturridge) în formă maximă, este de așteptat ca actuala ocupantă a locului secund să producă din nou spectacol. Singura emoție a „cormoranilor” este legată de Steven Gerrard, căpitanul fiind în pericol de suspendare dacă va primi cartonaș galben.

Revine Chiricheș

După ce a fost nevoit să vadă din tribună meciurile pe care Spurs le-a disputat în februarie și martie, Vlad Chiricheș este apt pentru disputa cu Sunderland, de luni, și ar putea chiar evolua din primul minut.

Ghinionist în actualul sezon, când a fost măcinat de mai multe accidentări, fundașul român beneficiază acum de o conjunctură favorabilă: momentul revenirii este unul extrem de prielnic pentru apărătorul nostru, lotul formației de pe White Hart Lane fiind unul în „suferință”. Fundașul numărul unu, Vertonghen, s-a accidentat în meciul cu Liverpool (scor 0-4) și va lipsi o perioadă mai lungă. De altfel, belgianul a fost imediat schimbat cu Dawson, dar acesta din urmă a gafat imediat după intrarea pe teren, permițându-i lui Suarez să înscrie. Mai mult, celălalt fundaș central al lui Spurs, Kaboul, și-a dat autogol în urma unei greșeli copilărești, iar fanii l-au criticat dur pe forumuri pentru prestația avută.

Vlad Chiricheș va face parte din lotul lui Spurs pentru meciul de luni, contra lui Sunderland. Și el și Adebayor sunt apți, Vertonhen nu„, a anunțat Sherwood, la conferința de presă de ieri.

Programul etapei 33

Sâmbătă

Ora 14:45

Manchester City – Southampton

Ora 17:00

Aston Villa – Fulham

Cardiff – Crystal Palace

Hull – Swansea

Newcastle – Manchester United

Norwich – WBA

Ora 19:30

Chelsea – Stoke

Duminică

Ora 15:30

Everton – Arsenal

Ora 18:00

West Ham – Liverpool

Luni

Ora 22:00

Tottenham – Sunderland

Clasament Premier League

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul din aeroport
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele