Bayern – Dortmund 2-1. Borussia a deschis scorul prin Reus, bavarezii au întors rezultatul prin Lewandowski și Robben

Redactor:
Emanuel Ivan
Bayern - Dortmund 2-1. Borussia a deschis scorul prin Reus, bavarezii au întors rezultatul prin Lewandowski și Robben
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Bayern Munchen – Borussia Dortmund 2-1 (Lewandowski 72′, Robben 85′ – Reus 31′)

Bayern Munchen (3-4-3): Neuer – Benatia, Boateng, Alaba – Robben, Lahm, Alonso, Bernat – Müller (Pizarro 81′), Götze (Ribery 70′), Lewandowski.

Borussia Dortmund (4-2-3-1): Weidenfeller – Piszczek, Sokratis, Hummels (Subotic 46′), Durm – Kehl, Bender – Mkhitaryan, Kagawa (Grosskreutz 72′), Reus – Aubameyang (Ramos 81′).


21:30 Cam așa se prezintă clasamentul din Bundesliga după meciul Bayern Munchen – Borussia Dortmund 2-1.

Numele meu este Emanuel Ivan. Live blog-ul se încheie aici, vă doresc o seară plăcută în continuare 🙂


21:22 Cu părere de rău, dar Bayern merita să câștige după toate șuturile expediate pe poarta lui Weidenfeller. Dortmund nu poate concura cu un colos financiar.


21:15 Cinci minute, plus prelungiri, rămase până la finalul partidei. Robben a marcat golul de 2-1 dintr-un penalty obținut de nou-intratul Franck Ribery. Olandezul a marcat 9 din cele 10 lovituri de pedeapsă executate în Bundesliga, singura ratare fiind împotriva adversarului din această seară.


21:10 Cu golul din acest meci, Lewandowski a reușit să înscrie în poarta tuturor echipelor din Bundesliga. Dortmund era singura echipă care îi lipsea din „palmares”. Oare de ce?


Lewandowski a petrecut 4 ani alături de Borussia Dortmund (2010-2014)


21:03 Plecat în această vară de la Dortmund la Bayern, Robert Lewandowski a marcat golul de 1-1 în partida de pe Allianz Arena. Este al cincelea gol înscris de polonez în actuala ediție de Bundesliga, mai mult decât oricare alt jucător al Borussiei. Bavarezii continuă să pună presiune la poarta lui Weidenfeller.


20:40 Suporterii care au făcut deplasarea în Bavaria pentru meciul împotriva liderului din Bundesliga. Pentru moment, nu cred că au vreun motiv de dezamăgire.


20:28 Pentru că posesia nu este totul. Cifre statistice la pauză – Bayern conduce la numărul de șuturi și de șanse create. Dortmund conduce pe tabelă de scor.


20:23 După ce zilele trecute a comentat pe contul său de Twitter în legătură cu suspendarea de 3 etape acordată de Federația de Fotbal din Anglia lui Rio Ferdinand pentru limbajul indecent de pe aceeași rețea socială, fotbalistul Joey Barton revine. De această dată, controversatul mijlocaș de la QPR a postat o fotografie prin care vrea să informeze că vizionează la TV, alături de fiul său, partida de pe Allianz Arena. Bayern Munchen – Borussia Dortmund 0-1.

„L-am învățat de mic. Fără desene la noi în casă.”


20:10 Borussia Dortmund a câștigat 11 din ultimele 14 partide în care Reus a marcat (@Squawka). Guardiola, se simte presiunea?


20:06 Minutul 31 al partidei de pe Allianz Arena: scorul este deschis de Marco Reus. Un meci animat, jucat pe contre, în pofida pozițiilor ocupate de cele două echipe în clasament.


19:54 Bastian Schweinsteiger va putea contribui la partida din această seară doar din postura de suporter. Mijlocașul nu poate evolua împotriva Borussiei din cauza unei accidentări care l-a ținut pe marginea terenului încă de la finalul Campionatului Mondial din Brazilia

„Un joc bun din partea noastră. Simt că urmează să marcăm un gol.”


19:47 Derby-ul dintre Bayern și Dortmund se pare că a atras atenția și în Statele Unite. Mai jos aveți o fotografie cu o parte din suporteri ai celor două cluburi germane, aflați în New York.


19:41 Dortmund nimerește bara lui Manuel Neuer în minutul 9 al partidei de pe Allianz Arena.  Armeanul Mkhitaryian a fost protagonistul șutului trimis din afara careului de 16 metri. Deși este fără victorie în ultimele 6 partide din Bundesliga, echipa lui Jurgen Klopp dă semne că a venit în Bavaria cu gândul de a obține toate cele trei puncte puse în joc.

 


19:30 Bună seara. Numele meu este Emanuel Ivan. În această seară vom urmări împreună unul dintre cele mai așteptate derby-uri din fotbalul european: Bayern Munchen – Borussia Dortmund. Este disputa dintre ultimele două campioane ale Germaniei.


Față de anii trecuți, meciul se dispută de pe poziții diferite. Bayern este neînvinsă în primele 9 etape și s-a așezat pe fotoliul de lider, cu 21 de puncte, în timp ce Borussia se află la capătul opus al clasamentului. Echipa antrenată de carismaticul Jurgen Klopp are un început foarte slab de sezon în Bundesliga și ocupă în prezent locul 15, primul peste linia retrogradării, cu 7 puncte.

În acest context a revenit în prim-plan discuția despre interesul lui Bayern pentru jucătorii Borussiei Dortmund. După ce bavarezii au reușit în ultimii doi ani să-i legitimeze pe Mario Goetze și Robert Lewandowski – doi dintre cei mai importanți jucători ai Borussiei – acum se vorbește despre transferul lui Reus. Internaționalul german a refuzat până acum să semneze prelugirea contractului, iar presa germană susține că Bayern ar putea profita din nou.

Zvonurile au fost alimentate de afirmațiile făcute de Karl-Heinz Rummenigge, directorul general al lui Bayern, a declarat că va purta o discuție internă despre o eventuală oferă pentru Marco Reus. Jurgen Klopp ar putea fi astfel pus în situația în care ar pierde ultimul jucător din tripleta magică Goetze – Lewandowski – Reus, care a reușit să ajungă în finala Ligii Campionilor în urmă cu doi. Antrenorul Borussiei încearcă să-și sperie rivalii cu mâna destinului, în încercarea de a-și păstra starul.

„În momentul în care ambele echipe au avut rezultate excelente, a fost distractiv să răspundem la toate întrebările legate de interesul lui Bayern Munchen față de jucătorii noștri. Acum, eu nu știu nimic despre situația cu Reus. În orice caz, eu cred că viața este corectă. Cel care se poartă urât cu ceilalți într-o perioadă în care are succes, răul se va întoarce împotriva lui”, a declarat Jurgen Klopp într-o conferință de presă.

Trebuie spus că derby-ul Bayern Muchen – Borussia Dortmund câștigă tot mai multă notorietate. Partida, care este programată sâmbătă, de la 19:30, va fi transmisă în nu mai puțin de 208 țări, informează Bild. Singurii suporteri care nu pot urmări acest derby sunt cei din Coreea de Nord.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: Asta nu înseamnă că…
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv, de o gelozie ieșită din…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup